Indie rock v MeetFactory: přijedou The Cribs

Vydáno 16.11.2012 | autor: redakce

Britští indie-rockeři The Cribs se chystají na svůj první koncert v Praze. 21. listopadu vystoupí ve smíchovské MeetFactory. Klub bude otevřen od devíti hodin, koncert začne o hodinu později.

Indie rock v MeetFactory: přijedou The Cribs Indie rock v MeetFactory: přijedou The Cribs


the-cribsThe Cribs existují od roku 2001. Kapelu založili tři bratři: dvojčata Gary (baskytara, zpěv) a Ryane (kytara, zpěv) a jejich mladší bratr Ross (bicí), příjmením všichni Jarmanové. Kapela pak v době turné přibírá čtvrtého člena, druhého kytaristu Davida Jonese.

Cribs mají na kontě pět studiových alb. Za dobu své existence projeli Kanadu, USA, Nový Zéland, Austrálii a Evropu. Jejich poslední hit, Anna, byl připraven ve spolupráci s umělcem Martinem Creedem, oceněným prestižní Turner Prize. V klipu byly použity jeho kresby a grafická tvorba.

"Je nám obrovskou ctí přivézt do Prahy indie-rockovou kapelu na tak vysoké úrovni. The Cribs už mají na bedrech poměrně slušnou historii, ale toto bude jejich vůbec první zkušenost s českými fanoušky. Všichni, které zajímá kvalitní hudba, by se neměli nechat připravit o tento super koncert s nádechem devadesátkového retra!" sdělil jeden ze zástupců pořadatele Fource Entertainment.



TZ, ape

zavřít