Kytarami proti vánočnímu kýči: Lety mimo, Homolka Tobolka a NiceLand

Vydáno 08.12.2012 | autor: redakce

Lety mimo, Homolka Tobolka a NiceLand spojí síly a vystoupí na akustickém trojkoncertu nazvaném Kytarami proti vánočnímu kýči. Uskuteční se 19. 12. 2012 v Hard Rock Café. Vstup bude zdarma.

Kytarami proti vánočnímu kýči: Lety mimo, Homolka Tobolka a NiceLand Kytarami proti vánočnímu kýči: Lety mimo, Homolka Tobolka a NiceLand


Lety_Mimo-105Lety mimo tímto koncertem navazují na tradici vánočních akustických koncertů, které pořádají se přátelenými hudebníky či skupinami. Letos oslovili NiceLanda, který se s Lety mimo odjel i celou jarní šňůru, a také Homolku Tobolku, což je akustický projekt Honzy Homoly z kapely Wohnout.

Co k tomu říkají sami muzikanti? "Vánoční koncerty máme rádi, protože si vždycky aspoň na jeden večer oddychneme od všudypřítomné masírky obchodníků, reklam, koled a zvrhlosti vánočních kýčů. Možná se někdo zeptá, proč to letos teda pořádáme v Hard Rock Cafe - v místě, kde zcela jistě sídlí Santa Klaus? Právě proto, že s ním tam zatočíme! Až 19.12. půjdete ze Staromáku - znechucení, unavení, otrávení, že jste zas nic nekoupili, zastavte se v HRC na našem trojkoncertě a určitě přijdete na jiné myšlenky.

Lety mimo slibují pro tento večer speciální program, kde zahrají v akustické premiéře některé písně z aktuálního EP Playback. Zároveň prý chystají propojit své sety s oběma vystupujícími, z čehož podle jejich slov vznikne "takový nevyzpytatelný jam".



TZ, ape

zavřít