Line-up Rock for People se rozrostl o Billy Talent a Gogol Bordello

Vydáno 22.02.2013 | autor: redakce

Po první várce zahraničních interpretů ohlašuje Rock for People další čtveřici jmen. Na festival se vrátí Billy Talent a Gogol Bordello a jako nováčci se představí A Day To Remember a Hacktivist.

Line-up Rock for People se rozrostl o Billy Talent a Gogol Bordello Line-up Rock for People se rozrostl o Billy Talent a Gogol Bordello


billytalentBilly Talent hrají 20 let v nezměněné sestavěKanadští punkrockeři Billy Talent se na festivalu ukázali před třemi lety. Sestava, jež letos oslaví 20 let existence, se pak loni v červnu znovu vrátili do Prahy a na podzim nachystali novinku Dead Silence. Domácí fanoušci tak poprvé naživo uslyší skladby jako Viking Death March, Suprise, Suprise nebo Show Me the Way.

O rok dřív než Billy Talent zahráli na Rock for People světoběžníci Gogol Bordello. Od partičky kolem divokého Eugena Hütze se dá očekávat gypsy punková kabaretní show a možné novinky z chystané desky. Druhou ohlášnou čtveřici pak doplní A Day To Remember mixující metal s líbivým pop-punkem a britští nováčci Hacktivist.

Pořadatelé už dříve ohlásili čtveřici Queen of the Stone Age, Papa Roach, Klaxons a Parov Stelar Band. Festival se koná v termínu 2. - 5. července ve Festivalparku v Hradci Králové. Vstupenky na Rock for People jsou k dispozici od 1400 Kč.

TZ, ape

zavřít