30 Seconds To Mars přivezou novou desku i na Rock for People

Vydáno 07.03.2013 | autor: redakce

Rock for People ohlásil druhého headlinera. Bude jím trio 30 Second To Mars. Fanoušci v Hradci Králové uslyší i materiál z čtvrtého alba, jež vyjde ještě v březnu.

30 Seconds To Mars přivezou novou desku i na Rock for People 30 Seconds To Mars přivezou novou desku i na Rock for People


mars new photo - single 1























"Čtyři roky od poslední desky, velmi slibné ohlasy na nový singl, výborná kondice a věhlas kapely, která se chce dle všeho stát hvězdou letošní festivalové sezony v Evropě - co více si přát?,"
říká na adresu 30 Seconds To Mars Michal Thomes, ředitel Rock for People. Vedle již potvrzených Queens Of The Stone Age jde o další formaci, která na letošní rok ohlásila nové studiové album.

Při přípravě alba se kapela spojila mimo jiné s producentem Floodem, jenž má otisk i na deskách U2, Nine Inch Nails, Depeche Mode nebo The Smashing Pumpkins. Jared Leto vysvětluje: "Flood má karmickou schopnost pracovat s kapelami a lidmi, kteří jsou uprostřed období intenzivních změn svého kreativního života. Věděli jsme, že chceme něco jiného, nového a neočekávaného. A Flood byl ideální průvodce na téhle cestě."

Současně s 30 Second To Mars ohlásili pořadatelé festivalu také aktuální taneční formaci Modestep, která mají za sebou povedené únorové vystoupení v plné Roxy. Mezi další, již dříve potvrzené interprety patří např. Billy Talent, Papa Roach, Klaxons, Gogol Bordello nebo Royal Republic.



TZ, ape
zavřít