Krev, pot a červi: Vanessa pokřtí nové album

Vydáno 27.11.2013 | autor: redakce

Antidotum je název druhé desky, kterou vydává legendární Vanessa po svém comebacku. Její křest proběhne ve čtvrtek 28. listopadu v pražském Rock Café.

Krev, pot a červi: Vanessa pokřtí nové album Krev, pot a červi: Vanessa pokřtí nové album

Vanessa1 2013

Vanessa ohlásila comeback před čtyřmi lety deskou Ave Agony ve složení Hauser - Papež - Rodný - Stuchlý - Horák. Sestava se pak díky napjatým vztahům opět proměnila, když se kapela během nahrávání nové desky musela obejít bez svého zakládajícího člena Daniela Rodného. Na křtu zpestří sestavu Pavel Litvaj, známý spíše pod přezdívkou TVZEX.

Album Antidotum nabídne fanouškům Vanessy deset skladeb pod taktovkou producenta Johna Fryera, který spolupracoval mimo jiné i na albech Nine Inch Nails, Swans nebo Depeche Mode. Produkčně se podílel i na poslední desce vedlejšího projektu zpěváka Vanessy, Samira Hausera. Album s názvem Vaudeville vydal Bruno Ferrari v roce 2012. Zmíněný John Fryer vystoupí v Rock Café jako speciální host.

První singl, ke kterému natočil videoklip David N. Jahn, nese název Dobře organizovaná tlupa, a Vanessa ho vydala už koncem září. Deska Antidotum ale přináší mnohem víc - skladby jako Véna s kudlou, Král noci, Smrt na kolotoči, Krev teenagerů nebo Smutný pán promění vaše obýváky v hodně živé a špinavé místo. Nové album Antidotum je v prodeji na stránkách X Production.

Hedvika Pajerová

zavřít