Imodium na pražském koncertě oslaví zisk dvou cen na Žebříku

Vydáno 18.03.2014 | autor: redakce

Turné Imodia k aktuální desce Valerie je v plném proudu. Čtveřice má za sebou přes dvacet zastávek, čeká ji posledních šest štací. Mezi nimi bude i koncert v pražském Rock Café, kam kapela dorazí 20. března.

Imodium na pražském koncertě oslaví zisk dvou cen na Žebříku Imodium na pražském koncertě oslaví zisk dvou cen na Žebříku

Imodium 2014 Tomáš Martinek 01Imodium: Thom, Daniel, Kárl, Ronoon (zleva)

Imodium získali v sobotu 15. března v rámci udílení cen fanouškovské ankety Žebřík 2013 stříbro v kategorii Videoklip roku za klip k titulní písni Valerie , která byla rovněž oceněna coby třetí nejlepší skladba loňského roku. "Pro kapelu, jako jsme my, má každé ocenění velký význam. Ať už jako zpětná vazba toho, že čas od času děláme něco dobře, tak je i odměnou pro další lidi kolem kapely, v případě klipu třeba pro celý štáb, co na něm pracoval. Mimochodem Žebřík je jedna z nejopravdovějších anket, jaké tu máme. Ne-li jediná!", ohlíží se frontman Imodia Thom za sobotním udílením cen Žebřík 2013.

Před nedávnem kapela vypustila druhý klip z Valerie, který vznikl letos v lednu opět v režii Martina Linharta aka Martyho68 ke skladbě Nad Berlínem. "Na Youtube už to nemá tak raketový nárůst jako u Valerie, což je dáno tím, že lidé song už znají. Oproti tomu zase přišly až nečekaně skvělé reakce z medií a v jedné hudební televizi to má opravdu vysokou rotaci, takže vše mělo svůj význam," komentuje to Thom.

Na pražském koncertě doprovodí Imodium úspěšní Doctor Victor a All These Memories. "Určitě potěší každého, kdo rád objevuje novou super muziku," dodává Thom.

Zbývající zastávky Valerie Tour 2014:

20. 3. Praha
21. 3. Strakonice
5. 4. Broumov
12. 4. Svitavy
18. 4. Chomutov
19. 4. Písek

TZ, ape

zavřít