České srdce oslaví 24 let a dá ochutnat nové album

Vydáno 12.12.2014 | autor: redakce

Tuto neděli 14. prosince absolvuje v pražském Lucerna Music Baru svůj tradiční předvánoční koncert skupina České srdce, která tímto oslaví už 24. výročí existence. Narozeninový večírek bude současně avízem připravovaného alba, v pořadí sedmého.

České srdce oslaví 24 let a dá ochutnat nové album České srdce oslaví 24 let a dá ochutnat nové album


ceske srdce LIVE nČeské srdce zahraje 14.prosince v pražském Lucerna Music Baru


Zpěvák a kytarista kapely Michal Šenbauer dodává: "Album jsme chtěli vydat už tento rok a pokřít právě na tomto koncertě, ale křest nakonec posouváme na příští rok, konkrétně na 12. března, kdy to bude to přesně 24 let od vydání debutu. V Lucerna Music Baru si ale už teď budete moct poslechnout - vedle výběru našich nejznámějších písní - i ochutnávky z chystané desky."


Skupina odehrála za dobu své existence spousty koncertů nejen u nás, ale i v zahraničí (hlavně ve francouzské Bretani), kde spolupracovala mimo jiných s Alanem Stivellem nebo virtuózním hráčem na irské dudy Rono le Barsem. Z domácích instrumentalistů Srdce spolupracovala třeba s Michalem Pavlíčekem či houslistou Janem Hrubým. Mezi nejznámější písně patří Srdce z Avalonu nebo Bosou nohou žárem, v níž zpívá také Lucie Bílá. {vypnoutlink:Lucie}

TZ

zavřít