Aneta Langerová dokončila Dotyk

Vydáno 03.05.2007 | autor: redakce

Očekávané druhé album Anety Langerové přinese deset původních skladeb pod producentským dohledem Jana P. Muchowa. Deska se jmenuje Dotyk a vychází 21. května.

Aneta Langerová dokončila Dotyk Aneta Langerová dokončila Dotyk

Autorkou většiny repertoáru je sama zpěvačka, spoluautory se u několika nahrávek stali Michal Hrůza, a.m. almela (kytarista koncertní skupiny Anety Langerové), Lukáš Klofec (zpěvák skupiny Lety mimo) a Robert Nebřenský. „Dotyk je pro mě velice intimní věc, jako když pustíte někoho do svýho osobního prostoru, a taková je pro mě tahle deska“, říká o desce Aneta. Producentem alba se stal Jan P. Muchow, o finální mix nahrávky se postaral Dušan Neuwerth (mj. Tata Bojs, Kryštof) ve studiu Soundsquare, album masteroval v londýnském studiu Metropolis Tony Cousins (mj. masteroval album Blue Lines skupiny Massive Attack).



Album DOTYK přichází na trh ve dvou verzích, standartní verze bude obsahovat samotné album, bonusová edice pak navíc obsahuje DVD s více než třicetiminutovým dokumentem, jehož autorem je režisér klipu Voda živá Michal Kudláček. Obě verze alba vyjdou v exkluzivním papírovém obalu s vloženou knížkou. Proměnou do podoby nového alba projdou i webové stránky www.langerovaaneta.cz, kde beží až do termínu vydání alba studiový speciál, poté budou spuštěny stránky zcela nové.

www.langerovaaneta.cz
zavřít