Nová Tichá dohoda vyjde už v dubnu, na albu vzdává hold britským kytarovkám

Vydáno 10.03.2015 | autor: redakce

Tichá dohoda zveřejnila na svém YouTube profilu teaser k připravovanému albu. Hostuje na něm nová zpěvačka Zuzana Vintrová.

Nová Tichá dohoda vyjde už v dubnu, na albu vzdává hold britským kytarovkám Nová Tichá dohoda vyjde už v dubnu, na albu vzdává hold britským kytarovkám


Zuzana Vintrová 2 smallNa novém albu Tiché dohody hostuje Zuzana Vintrová


Ve zmíněné video ochutnávce kapela prozrazuje téma nadcházejícího alba. Tím je tribute britpopovým kytarovkám 80. let, z nichž Tichá dohoda buď přímo vycházela (Joy Division, New Order, The Smiths), či s jejich hudbou v 90. letech rezonovala (Stone Roses, Oasis, The Verve).


Po opakovaném odchodu bývalé zpěvačky Blanky Šrůmové vychází novinková nahrávka s hlasem hostující Zuzany Vintrové. V teaseru mimo jiné uvidíte části dvou nových videoklipů ke skladbám New Dawn Fades od Joy Division a This Is Music od The Verve.


Deska je naplánována na duben a vyjde na vlastním labelu Pop Dissident Records. U této značky už vyšla všechna alba projektu frontmana TD Dana Šustra 2Wings i koncertní záznam Tichá dohoda 25 let největší hity.

 

TZ, foto DS Promotion

zavřít