Alkehol oslaví čtvrtstoletí v Lucerně. Po jejich boku vystoupí Pepa Vojtek, Petr Janda, Tři sestry a Lukáš Pavlásek

Vydáno 06.10.2016 | autor: Nicola Bernard

Litry piva, hromada alkoholu a tracky o něm, spousta fanoušků a tzv. Lennonky - to je jen několik faktorů, které kapelu plně vystihují. Že Alkehol neztrácí na síle, dokáže koncertem v pražské Lucerně.

Alkehol oslaví čtvrtstoletí v Lucerně. Po jejich boku vystoupí Pepa Vojtek, Petr Janda, Tři sestry a Lukáš Pavlásek Alkehol oslaví čtvrtstoletí v Lucerně. Po jejich boku vystoupí Pepa Vojtek, Petr Janda, Tři sestry a Lukáš Pavlásek

"Již 25 let si s vámi společně připíjíme na zdraví, a tak Vás s Alkeholem srdečně zveme na náš výroční koncert. Ten se uskuteční 25. března ve Velkém sálu pražské Lucerny. Jako hosté přijali pozvání naši kamarádi Pepa Vojtek, Petr Janda, Tři sestry s Lou Fanánkem Hagenem a Lukáš Pavlásek. Chcete si s námi společně zazpívat a trochu poškádlit játra?" prozrazuje frontman kapely Ota Hereš.

Rockové léto završilo prázdniny na Mži. Fanoušky přilákal především ALKEHOL

Hosté byli zvoleni záměrně v tomto seskupení, protože jej pojí úspěch kapely sám o sobě. "Jsou to lidi, kteří nám v začátcích hodně pomohli," říká dál. U Petra Jandy ve studiu natočili svoje první album, Lou Fanánek jim na stejném albu nazpíval song, Kabáti jim poskytli "stage-azyl" na jejich prvním koncertě v Duchcově, kde před nimi vystoupili, a Lukáš Pavlásek? To je zkrátka jejich kámoš, který nesmí chybět.

vložte odkaz, text nemažte

Svátek piva v Protivíně oslavili ALKEHOL společně s Dymytry, AC/DC revival, No Name i Turbem

Alkehol po boku Lukáše Pavláska neuvidíme poprvé. Není to ani dva roky zpátky, co jim Lukáš pokřtil CD na jejich vánočním koncertě v pražské Retro Music Hall. Lístky je už nyní možné zakoupit v síti Ticketportal a Ticketpro.

Text: Nicola Bernard, foto: Nicola Bernard, Josef Beník

Témata: Alkehol, Lukáš Pavlásek, Petr Janda, Tři sestry

Mohlo by Vás zajímat

zavřít