Chemici s pódiem jako Madonna

Vydáno 06.08.2007 | autor: redakce

The Chemical Brothers přivezou 10. srpna do Prahy stejně monstrózní scénu jako Madonna. Jejich koncert nebude žádným DJským setem, ale pravým "lajfkem".

Chemici s pódiem jako Madonna Chemici s pódiem jako Madonna

"Chemici" představí svoje největší hity, ale rovněž materiál z nového alba. To dostalo název We Are The Night a vyšlo 2. července tohoto roku. Týden po vydání bylo katapultováno ihned z nuly na první příčku hitparád ve spoustě zemí světa, kterým kralovala Velká Británie, jež byla zahlcena muzikou The Chemical Brothers, na kterou již netrpělivě dva roky čekala.



Scénu na světovém turné mají The Chemical Brothers kompletně z Element Labs Stealth Screenů. Jednoduše řečeno, jde o jakousi inteligentní "plochu", která je složena z milionů "LEDek" a dokáže vytvářet plastické, pohybující se obrazce, promítat na nich 3D filmy, laserovou show a při refrénech vypustit vokalisty například mezi diváky a následně je vyměnit za tanečníky, kteří tančí přímo nad divákem, či kdekoliv vedle něj. Jedná se o jednu z finančně nejnáročnějších pódiových staveb v hudebním businessu.



V reálu to vypadá jako když scéna vystupuje z pódia a jde proti divákům. Zní to neuvěřitelně, ale ve skutečnosti je to tak a pro diváky samotné to vypadá opravdu monstrózně a velmi efektně. Při použití těchto screenů je tedy možné plasticky promítat videoklipy, simulovat o obrovskou světelnou show ve 105minutové akci tentokrát naplno na největší taneční party tohoto léta - na koncertě Chemical Brothers - 10. srpna v T-Mobile Areně.

www.thechemicalbrothers.com
zavřít