Aneta Langerová má nový klip

Vydáno 21.02.2008 | autor: redakce

Aneta natočila pod režisérskou taktovkou Jana Budaře klip k novému singlu Vysoké napětí. Skladba pochází z jejího aktuálního alba Dotyk.

Aneta Langerová má nový klip Aneta Langerová má nový klip

Námět a scénář videoklipu Vysoké napětí pochází z pera Jana Budaře a Aleše Suka, režie se ujal Jan Budař. Ten ke vzniku klipu uvedl: „Jednou jsem na Šumavě ležel v posteli a přišla mi esemeska od Nikoly Langera – manažera Anety, že další klip by měl být na píseň Vysoké napětí a že teď hledají režiséra. Nelenil jsem a poslal jsem zpátky takový hodně odvážný námět, ale říkal jsem si, to nemůže vyjít. Já bych se bál to udělat a to jsem muž a k tomu trochu kaskadér jako Belmondo, ale křehké děvče na začátku kariéry nikdy nebude chtít riskovat moje bláznivý nápady. Nicméně poslal jsem tu esemesku a jaké pak bylo moje překvapení, když mi přišla odpověď, že Aneta by do toho šla. A můj obdiv k její odvaze, pracovitosti a síle od té doby nebere konce.“



Aneta k tomu dodává: „Moc se mi líbí Honzův styl a některé z jeho videoklipů. Proto jsme ho oslovili při přípravách klipu Vysoké napětí. Nápad, který Honza poslal tenkrát v sms, mě nadchl hned zpočátku, trochu jsem se bála, ale nakonec to byl skvělý zážitek, za což jak Honzovi, tak Alešovi Sukovi moc děkuju."

Děj klipu je zatím tajný, nicméně když prozradíme, že natáčení porobíhalo na letišti Jihlava – Henčov. Tak se z přiloženého obrázku dá už leccos odvodit.



V nejbližších dnech a týdnech máte možnost poslechnout si Anetu na následujících místech:

7.3. Dům kultury Šumperk
8.3. Klub Orlovňa Skalica SK
9.3. Velký sál Záložny Litovel
10.3. Dům kultury Ostrava
12.3. Klub Žlutý Pes, Pardubice
15.3. Dům kultury Litoměřice
20.3. Městský společenský dům Kolín
21.3. Kulturní centrum Jitka Jindřichův Hradec
22.3. Sokolovna Bozkov
23.3. Dům kultury Mladá Boleslav
18.4. Kongresový sál hotel Dukla, Znojmo
19.4. Kulturní dům Stará Břeclav, Břeclav, dvojkoncert s Michalem Hrůzou
zavřít