KC Vltavská opět nabídne koncerty

Vydáno 09.09.2009 | autor: PR

Nově zrekonstruované Kulturní centrum Vltavská na Praze 7 pokřtí Laura a její tygři a Dan Bárta & Illustratosphere, kteří ve čtvrtek 10. září zakončí bohatý celodenní program.

KC Vltavská opět nabídne koncerty KC Vltavská opět nabídne koncerty

Kulturní Centrum Vltavská připravilo na  čtvrtek  10. září celodenní program, který bude probíhat ve všech prostorách budovy a jejím blízkém okolí. V programu jsou různá hudební vystoupení, workshopy, ukázky kurzů, divadelní představení, přednášky, různé soutěže ad. Na závěr celého dne vystoupí se speciálním programem kapela Laura a její tygři s Lenkou Novou a celou akci zakončí Dan Bárta & Illustratosphere. O afterparty se postarají DJs Mucho a Baltazar.


Zářijový a říjnový program KC Vltavská nabídne další zajímavé koncerty, divadelní představení, přednášky, filmy a mnoho dalšího. Mezi nejatraktivnější patří určitě koncert slovenských Polemic 25. září nebo vystoupení Boney M s jejich původním zpěvákem Bobby Farrellem naplánované na 18.září. 12. září se můžete těšit na vystoupení DJky Ladidy se zpěvačkou Tonyou Graves, dále na pravidelné koncerty v rámci pásma Hip Hop CS – 11. září uvidíte PSH, 23. října kapely W.W.W. a AMO. Po dlouhých letech spolu opět uslyšíte hrát bratry Nedvědy.

zdroj: www.vltavska.cz
zavřít