Legendy britského rocku míří do Čech

Vydáno 01.01.2010 | autor: redakce

Wishbone Ash, britské rockové hvězdy 70. let, vyrážejí na The Real Deal turné. Jednou z mnoha zastávek bude i Praha, kde kapela zahraje 14. února v Retro Music Hall.

Legendy britského rocku míří do Čech Legendy britského rocku míří do Čech

Skoro po čtyřiceti letech, kdy Wishbone Ash odehráli svůj první koncert, stále zaznamenávají tisíce mílí na téměř 200 koncertech ročně napříč kontinenty. Zcestovalí rockeři Andy Powell a Muddy Manninen na kytary, Bob Skeat na basu a Joe Crabtree na bicí dodávají zboží přímo rovnoměrně: „the real deal“ každým směrem. The Real Deal Tour bere Wishbone Ash na osmiměsíční hudební cestu skrz Velkou Británii a USA, Rakousko, Belgii, Francii, Německo, Holandsko, Skandinávii a Švýcarsko.


Wishbone Ash hrají souměrný kytarový styl, jejich zřetelný zvuk ovlivnil kapely jako The Lizzy a Iron Maiden. Není zde mnoho kapel se životností Wishbone Ash, obzvláště formace, které průběžně produkují novou hudbu. Pražský koncert bude průřezem jejich rozsáhlé starší tvorby a nového materiálu a uspokojují jak dlouholeté fanoušky, tak nové obdivovatele.

zdroj: Progress Production
zavřít