Adele si na pět let dopřeje pauzu, Avicii končí s hraním úplně

Vydáno 01.04.2016 | autor: Josef Martínek

Dvě velké hvězdy současného mainstreamu se nejspíš stáhnou do ústraní. Zatímco o Adele prý neuslyšíme alespoň pět let, Avicii končí úplně. Tedy alespoň s koncertováním. 

Adele si na pět let dopřeje pauzu, Avicii končí s hraním úplně Avicii s živým vystupováním končí ve věku 26 let

Informaci, že Adele se v příštích pěti letech stáhne z hudebního průmyslu, přinesl deník The Sun s odvoláním na "zdroj blízký zpěvačce". Britská diva se prý svěřila přátelům, že minimálně pět let se chce věnovat rodinnému životu a hudební aktivity ponechat stranou. Sotva prý koncem roku dokončí velké světové turné, bude znovu mámou na plný úvazek. 

POST SCRIPTUM (39): Keith Richards se vysmál Adele, zato Eltonu Johnovi do smíchu není - prý sexuálně obtěžoval ochranku

Zpěvaččin syn Angelo loni v říjnu oslavil třetí narozeniny, zrovna v té době se Adele triumfálně vrátila do světových hitparád comebackovým singlem Hello. Jen o pár týdnů později vydala svou třetí řadovou desku 25, kterou opět překonávala jeden rekord za druhým. Vypadá to ale, že spíš než kolegyně v hitparádách by nyní ráda proháněla děti po zahradě. Je totiž docela možné, že synovi během pětileté pauzy pořídí i sourozence. 

Noel Gallagher se navezl do EDM. "Jsi hloupé jelito!" brání se Avicii

Zatímco Adele ještě nic nepotvrdila, Avicii se spekulacím vyhnul, když sám oznámil ukončení koncertní činnosti. Hudbu bude tvořit dál, ale na pódiích ho prý uvidíme už pouze letos a pak se z nich nadobro vytratí. Šestadvacetiletý Švéd trpěl v nedávné minulosti zdravotními problémy, které prohluboval právě jeho styl života, kdy po nocích DJoval. 

Mohlo by Vás zajímat

zavřít