David Draiman (Disturbed): Vzpomínka na včerejší tragickou noc je téměř nesnesitelná

Vydáno 22.02.2017 | autor: Nicola Bernard

Na v pořadí šestém koncertě kapel Avenged Sevenfold, Disturbed a Chevelle v německém Stuttgartu došlo 20. února k tragédii, která se bohužel neobešla bez vážnějších následků. Po skončení vystoupení šestadvacetiletý technik spadl na devatenáctiletého mladíka, který byl součástí tzv "crew". Ten na vážné následky zranění zemřel. Starší muž je stále naživu, avšak v kritickém stavu ohrožení života. 

David Draiman (Disturbed): Vzpomínka na včerejší tragickou noc je téměř nesnesitelná David Draiman (Disturbed): Vzpomínka na včerejší tragickou noc je téměř nesnesitelná

K tragické nehodě se ihned po oznámení smutné zprávy vyjádřila kapela Avenged Sevenfold

"Máme několik smutných zpráv, které musíme oznámit. Minulou noc po našem koncertu v německém Stuttgartu, šestadvacetiletý technik spadl z lešení.. Padl z veliké výšky na devatenáctiletého muže z naší crew. Tragickou skutečností je, že mladší z obětí na následky zranění zemřel. Druhý muž je nyní v kritickém stavu v nemocnici.

Pro nás je to opravdu srdcervoucí. Všichni posíláme naše myšlenky a modlitby nejen do nemocnice, ale i rodině pozůstalého. K našim myšlenkám a motlitbám se zapojují obě rodiny, všichni z Live Nation a taky všichni ostatní, jejichž životy byly ovlivněny... Milujeme naši crew tak moc, stejně jako mnoho místních zaměstnanců, kteří jsou nezbytní pro naší show každý večer, a všude tam, kde právě účinkujeme. Je to krutá připomínka toho, jak rychle se může nehoda stát.."

vložte odkaz, text nemažte

Na koncertě Avenged Sevenfold zemřel devatenáctiletý mladík. Další muž je v kritickém stavu ohrožení života

Dnes na svém Facebooku kondolovala i kapela Disturbed:

"Dovolte nám, abychom poslali naši nejhlubší soustrast rodině za člena crew, který bohužel zemřel. Milujeme a opatrujeme všechny ty členy naší crew, kteří jsou zodpovědní za to, aby byla skvělá show jak ve dne, tak i v noci. Vzpomínka na tenhle otřesný incident a to hroznou tragédii je téměř nesnesitelná.

Zbytek tohoto turné věnujeme pro našeho padlého bratra. Život je velmi vzácný a může skončit v jediném okamžiku..."

Ani den po incidentu není stále jasné, proč šestadvacetiletý muž spadl z výšky asi 20 metrů na jeho kolegu. Dle dostupných zdrojů se odborníci pokouší zrekonstruovat nehodu.

Témata: Avenged Sevenfold, Disturbed, rock

Mohlo by Vás zajímat

zavřít