Jak to bude s festivaly? Ředitelé českých a slovenských přehlídek diskutují o budoucnosti

Vydáno 16.04.2020 | autor: redakce

Budoucnost letních hudebních přehlídek je v Česku a na Slovensku nejistá. Diskuzi jejich ředitelů o současné situaci připravila Colours TV, startuje ve čtvrtek 16. dubna v 20.00. 

Jak to bude s festivaly? Ředitelé českých a slovenských přehlídek diskutují o budoucnosti Jak to bude s festivaly? Ředitelé českých a slovenských přehlídek diskutují o budoucnosti

Zástupci velkých československých festivalů se setkají ve společné diskusi, aby probrali současnou situaci kolem pandemie koronaviru a hudebních festivalů. Čemu se v současnosti věnují, jaké mají z postupů vlády pocity a proč nikdo nedokáže říct, jak to bude? 

Pohoda nebude, tuzemské festivaly čekají na oficiální stanovisko vlády. Velké letní akce proběhnou možná až na podzim 2021

Za Colours of Ostrava bude mluvit Zlata Holušová, diskuze se dále zúčastní Michal Thomes za Rock for People, David Gaydečka za Metronome Prague, Zdeněk Souček za Let It Roll a Michal Kaščák za slovenský festival Pohoda, který byl už oficiálně přesunut na rok 2021.

Diskuzi bude moderovat Petr Vizina, začíná v 20.00 a sledovat ji můžete zde.

red

 

 

 

 

 

Mohlo by Vás zajímat

zavřít