Jana Kirschner vydává remixovou Moruši a vyjíždí na turné

Vydáno 08.10.2015 | autor: redakce

Také letošní podzim se u Jany Kirschner nese ve znamení Moruše. Zatímco před dvěma lety uvedla na trh desku Moruša: Biela a loni její pokračování Moruša: Čierna, tentokrát došlo na remixy. Moruša: Remixed je výsledkem spolupráce mnoha producentů z celé Evropy. Zpěvačka zároveň vyráží na slovenské turné.

Jana Kirschner vydává remixovou Moruši a vyjíždí na turné Jana Kirschner vydává remixovou Moruši a vyjíždí na turné

Deska bude poprvé ke koupi na koncertech v rámci Jana Kirschner Moruša: Čierna Tour, které startuje 8. října v Banské Bystrici. "Oslovili jsme producenty z Ukrajiny, Makedonie, Velké Británie, Polska, Mexika, Slovenska, Česka i Srbska. Skladby si z mých dvou posledních alb vybírali oni sami. Dali jim svůj zvuk a vzniklo z toho velmi pestré, experimentální album," uvádí Kirschner.

RECENZE: Jana Kirschner je běžnému posluchači zase o kus dál

Podle tvůrce se prý jedná o poslední ohlédnutí za érou Moruše, během které se zpěvačka po boku svého životního partnera a producenta Eddieho Stevensa vydala experimentovat. "Jana s Eddiem mohli díky remixům zjistit, co všechno dalšího můžou ještě v těch písničkách slyšet," dodává Shina z vydavatelství Slnko Records.

Sama umělkyně věří, že by se remixové album mohlo objevit i v hledáčku zahraničních posluchačů. "Je to projekt, který není pro slovenský trh typický, proto si myslím, že by mohl být zajímavý i pro lidi venku. Věřím, že se album dočká i zahraničních recenzí," tvrdí Jana.



tz, jm, foto: René Miko

Mohlo by Vás zajímat

zavřít