Laura Mvula, De La Soul nebo Charles Lloyd: To jsou hvězdy, které přijedou na 23. ročník Strun podzimu

Vydáno 28.05.2019 | autor: redakce

Mezinárodní hudební festival Struny podzimu už potřiadvacáté přinese typicky osobitý výběr kvalitní hudby. Kromě výše zmíněných hvězd vystoupí také Jiří Suchý ve výjimečném recitálu.

Laura Mvula, De La Soul nebo Charles Lloyd: To jsou hvězdy, které přijedou na 23. ročník Strun podzimu Laura Mvula, De La Soul nebo Charles Lloyd: To jsou hvězdy, které přijedou na 23. ročník Strun podzimu

Letošní ročník zahájí 15. října ve Foru Karlín britská zpěvačka a pianistka Laura Mvula, o zakončení se 13. listopadu v Lucerně postarají legendy hip-hopové scény De La Soul. Mezi těmito koncerty se můžete těšit na návrat velikána saxofonu Charlese Lloyda a na pražské premiéry jazzového pianisty Freda Hersche i amerického avantgardního uskupení JACK Quartet. K vrcholům 23. ročníku Strun podzimu bude patřit unikátní scénický projekt věnovaný Jiřímu Suchému a Jiřímu Šlitrovi.

Struny podzimu přinesly unikátní zážitky. Většinu umělců představily v Česku vůbec poprvé

Program Strun podzimu čítá přes desítku koncertů v rozmanitých pražských sálech a inspiruje se vztahy mezi klasickou soudobou vážnou hudbou, jazzem, hip-hopem a elektronikou.

Struny podzimu 2019 se konají od 15. 10. do 13. 11. v Praze.

Celý program najdete zde.

Text: TZ

Témata: Struny podzimu, Struny podzimu 2019, Laura Mvula, De La Soul, Charles Lloyd, Jiří Suchý

Mohlo by Vás zajímat

zavřít