Marilyn Manson vydá v září nové album. Jako ochutnávku posílá titulní singl

Vydáno 13.08.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Strašák Marilyn Manson vydá už 11. září nové album. Ponese název We Are Chaos a bude obsahovat jedenáct písní. Skladbu, po níž desku pojmenoval, vypustil do světa jako první ochutnávku.

Marilyn Manson vydá v září nové album. Jako ochutnávku posílá titulní singl Marilyn Manson vydá v září nové album. Jako ochutnávku posílá titulní singl

Od vydání poslední desky Heaven Upside Down zpěváka Marilyna Mansona uběhly už tři roky. Novinku We Are Chaos se chystal muzikant vydat už v loňském roce, nakonec se jeho příznivci alba o jedenácti skladbách dočkají až letos. Vyjít by mělo 11. září pod hlavičkou labelu Loma Vista.

Bizár týdne: Spojení, které chcete slyšet! Mariah Carey a Marilyn Manson zní společně perfektně

Dle Mansonových slov by mělo jít o „skutečně mistrovský kousek“. Na jeho nahrávání se podílel producent a skladatel Shooter Jennings, který s hudebníkem spolupracoval již v minulosti. Před čtyřmi lety například vydali společnou předělávku písně Cat People původně od Davida Bowieho.

„Album je zrcadlem, které jsme se Shooterem nastavili posluchači. Není takové, do kterého budeme zírat my. Všude okolo je spousta místností, skříní, trezorů a zásuvek. To nejhorší, co máte uloženo ve své duši či muzeu vzpomínek, vás však vždy bude provázet a nastaví vám ono zrcadlo. Když jsem psal texty k písním na albu, strašily mé ruce střepy a odrazy duchů,“ uvedl k albu Manson.

 Zpěvák zároveň poznamenal, že nikoho nenechal poslechnout si nahrávku, dokud nebyla kompletně dokončená. „Abych ji vytvořil, pomyslel jsem si: ‚Zkroť své bláznovství, ušij si sako. Zkus předstírat, že nejsi zvíře‘. Věděl jsem však, že lidstvo je nejhorší ze všech. Činit dobro je jako vraždit. Slzy jsou největším lidským exportem.“

Text: Andrea Štipčáková
Témata: Marilyn Manson, We Are Chaos, Shooter Jennings

Mohlo by Vás zajímat

zavřít