Nová deska Blink-182 vyjde ještě letos. Známe jména hostů

Vydáno 22.02.2021 | autor: redakce

Bubeník Travis Barker prozradil, že nové album je z 60 procent hotové. Svou devátou desku chtějí Blink-182 vydat ještě letos.

Nová deska Blink-182 vyjde ještě letos. Známe jména hostů Nová deska Blink-182 vyjde ještě letos. Známe jména hostů

Bubeník Travis Barker byl 19. února 2021 hostem podcastu Rock This, aby představil rockem ovlivněné album Neon Shark Vs Pegasus od rappera Trippie Redd, jehož je hyperaktivní bubeník producentem. Při té příležitosti stihl prozradit také novinky ohledně kapely Blink-182, k níž se přidal v roce 1998.

Senioři pózovali na přebalech alb Madonny, Blink-182, Michaela Jacksona a dalších

Podle Barkera kapela nové album „pomalu dokončuje“, následně upřesnil, že mají hotovo přibližně z 60 procent, a doufá, že v pořadí devátou desku stihnou vydat ještě letos. Je tedy možné, že by se jí fanoušci mohli dočkat ke konci roku 2021. Kromě toho Barker prozradil také jména prozatimních hostů.

„Právě teď pracujeme s Grimes a ta skladba je naprosto cool, miluju to“ řekl Barker a dodal, že do studia pozvali také rappera Lil Uzi Verta nebo Pharrella Williamse.

BIZÁR TÝDNE: Hvězdu na čele máš. Respektive diamant za 24 milionů dolarů

„Není to tak, že by Blink dělali rapovou písničku. Spíš jsme Uziho přivedli do našeho světa. Je to víc punkový song, možná s nádechem reggae. Nemyslím si, že by se Blink někdy stali něčím jiným než poppunkovou kapelou,“ přiblížil vznik nového alba.

Zatím poslední singl, který Blink-182 vydali, je skladba Quarantine, jíž loni reagovali na pandemii nového typu koronaviru. Travis Barker se loni také podílel na úspěšném albu Tickets to My Downfall, na němž se rapper Machine Gun Kelly přiblížil zvuku pop punku.

oh, foto: archiv iREPORT
Témata: Blink-182, Travis Barker, Grimes, Machine Gun Kelly, Lil Uzi Wert

Mohlo by Vás zajímat

zavřít