Festival Přeštěnice přivítá Arakain s Lucií Bílou, Jeleny, Tomáše Kluse nebo Totální nasazení

Vydáno 03.06.2022 | autor: redakce

Lucie Bílá se skupinou Arakain, Jelen, Tomáš Klus nebo také We Are Domi se zpěvačkou Dominikou Haškovou jsou hlavními taháky v pořadí již dvacátého ročníku Open Air Music Fest Přeštěnice, který se koná ve dnech 23. až 25. června v Přeštěnici nedaleko jihočeského Milevska na trase mezi Pískem a Táborem.  Pokud máte rádi pohodové festivaly a zároveň hledáte skvělé místo, kde si můžete užít víkend s přáteli nebo rodinou, nenechte si ujít přeštěnický festival.

Festival Přeštěnice přivítá Arakain s Lucií Bílou, Jeleny, Tomáše Kluse nebo Totální nasazení Festival Přeštěnice přivítá Arakain s Lucií Bílou, Jeleny, Tomáše Kluse nebo Totální nasazení

Po dvouleté covidové pauze čeká na návštěvníky opět nabitý program. Po čtvrtečním večírku pro nedočkavé, na kterém se představí například milevská legendární skupina Ticho de pre Cupé Band, se akce naplno rozběhne na třech scénách. Těšit se můžete na desítky kapel. V pátek se představí Jelen, Tomáš Klus, Doctor P.P., Totální nasazení, Walkmanz  nebo také česko norská skupina We Are Domi se zpěvačkou Dominikou Haškovou, která se před několika dny probojovala do finále hudební soutěže Eurovize v italském Turíně.

Přeštěnice: Druhý den zahráli Rybičky 48, Limetal, Trautenberk nebo Ivan Mládek

Hudební lahůdkou bude jistě vystoupení anglického zpěváka Jamese Harriese se svou kapelou nebo španělsko-francouzského zpěváka Orion Of Dream. Na festivalu vystoupí mladá zpěvačka arménského původu Pam Rabbit, která se především mladé generaci představila spoluprací s Benem Cristoavo nebo skupinou Slza.  

Sobota se ponese ve znamení rockové muziky. Hlavní hvězdou programu bude bezesporu několikanásobná česká slavice Lucie Bílá, která vystoupí společně se skupinou Arakain. Těšit se můžete na stálice jako je například skupina Harlej, Trautenberk, Walda Gang nebo bubenickou show Drumming Syndrome Miloše Meira.

Přeštěnický víkend nebude ale jen o hudbě. Pořadatelé chystají další doprovodný program a uskuteční Dirt Jam, což je soutěž a exhibice bikerů. Pro děti připravena KIDS ZONE s pěnovou party a dalšími atrakcemi. V areálu lze stanovat a také parkovat.

Vstupenky na celý festival i jednotlivé dny jsou k dispozici v síti milevskem.cz, Ticketportal, TicketLive nebo SMS Ticket. Vybírat můžete z různých kategorií. Pokud chcete ušetřit, využijte nákupu hromadné party vstupenky pro 5 až 10 návštěvníků. Hledáte-li pohodlí a komfort, můžete si koupit VIP vstupenku, se kterou získáte místo ve VIP hospodě s výhledem na hlavní stage, pivem do skla a vlastním WC.

Více na www.prestenice.cz , www.facebook.com/prestenice

TZ, foto: archiv iREPORT
Témata: Jelen, Tomáš Klus, Arakain, Lucie Bílá, Pam Rabbit, Harlej, Totální nasazení, Walkmanz, We Are Domi

Mohlo by Vás zajímat

zavřít