Tarja v lednu svým jedinečným koncertem rozezní Obecní dům. Zahraje speciální set největších hitů

Vydáno 28.10.2019 | autor: redakce

Finská metalová diva Tarja Turunen rozezní jednu z nejznámějších a nejikoničtějších staveb v České republice – Obecní dům na Starém městě v Praze a to v exkluzivní show, která se již nikdy nebude opakovat. Pro tento jedinečný koncert, jenž proběhne pouze ve dvou městech na světě a ze kterého vzejde speciální live DVD, si Tarja přizvala 16 skvělých muzikantů.

Tarja v lednu svým jedinečným koncertem rozezní Obecní dům. Zahraje speciální set největších hitů Tarja v lednu svým jedinečným koncertem rozezní Obecní dům. Zahraje speciální set největších hitů

Obecní dům a jeho Smetanova síň je všem známý unikátní prostor, který zasluhuje pouze unikátní show jedinečného umělce, kterým Tarja bezesporu je.

Finská hudební ikona a představitelka jednoho z nejznámějších operních, rockových i metalových sopránů již dávno dokázala, že si ji nebudeme pamatovat jen jako zakládající zpěvačku legendární finské kapely Nightwish. Tarja mimo své rockové koncerty pravidelně vyprodává sály a kostely po celém světě svými vánočními koncerty, kterým mj. vévodí nezapomenutelná kompozice písně Ave Maria a kterými Tarja dokázala, že jejím koncertům netradiční prostředí náramně sedí.

Tarja proto připravila pro secesní sál Smetanovy síně, jenž je mimo jiné také hlavním koncertním sálem Symfonického orchestru hlavního města Prahy, speciální set složený z těch nejoblíbenějších hitů svého repertoáru. Zazní písně z alb "My Winter Storm", "What Lies Beneath", "Colours in the Dark", "The Brightest Void/The Shadow Self" a "In the Raw" v nových aranžích vytvořených speciálně pro tuto mimořádnou událost.

Vstupenky budou možné zakoupit na našem webu a v předprodejních sítích TicketPortal, TicketMaster a TicketStream od 29. 10. od 10:00 hodin.

Text: TZ

Mohlo by Vás zajímat

zavřít