TOP 6 VIdeoklipů týdne: Example si užívá s Miss Austrálie, The Kooks hrají na svatbě

Vydáno 14.08.2018 | autor: Kateřina Nováková

Londýnský rapper Example se po delší pauze konečně ozývá s novým materiálem. The Kooks i písničkář Passenger vydají ještě do konce srpna nová alba. Passenger si poté dá delší koncertní pauzu.

TOP 6 VIdeoklipů týdne: Example si užívá s Miss Austrálie, The Kooks hrají na svatbě TOP 6 VIdeoklipů týdne: Example si užívá s Miss Austrálie, The Kooks hrají na svatbě

The Kooks poslali hlavní hrdiny na zamilovaný roadtrip


Letní romance a cesta za The Kooks je příběhem k písni No Pressure z připravovaného alba kapely. Deska s názvem Let’s Go Sunshine má vyjít v poslední srpnový den. 

V první den Rock for People vystoupili The Kooks, Enter Shikari nebo The Vaccines


Example si zahrál v klipu se svou manželkou


Show Me How To Love je název nového singlu Exampla, který už za pár dní, konkrétně 17. srpna, vydá nový mixtape prostě nazvaný Bangers & Ballands. Záběry jsou poskládané s plavby lodí na Temži, kde se sešlo devět čerstvě sezdaných párů. Ty Example pozval na soukromou vyjížďku lodí. V klipu se mihne i Examlova manželka Erin, bývalá Miss Austrálie.


Passenger nechává věci klidně plynout


Taky Passenger vydá 31. srpna nové album. K singlu To Be Free tančí dívky v bílých šatech na břehu moře a atmosféru skladby dokresluje perfektně. Nic víc netřeba.

Srpnové nové desky: Kesha se vrací po soudním sporu, Passenger novinkou ohlašuje pauzu

 

Mohlo by Vás zajímat

zavřít