LIVE: The Game se v Praze změnil v divokého tygra, který opanoval celý sál

Vydáno 20.12.2016 | autor: Daniel Nádler

Pražskou sobotní nocí se rozezněly největší hiphopové šlágry od živoucí legendy jménem The Game. Dokázal ještě se svým živým koncertem něčím překvapit?

LIVE: The Game se v Praze změnil v divokého tygra, který opanoval celý sál The Game se v Praze změnil v divokého tygra, který opanoval celý sál

 

THE GAME
SASAZU, PRAHA
17. 12. 2016

Večer uvedlo české rapové seskupení AK ve dvojci Pastor a Sergei Barracuda. Bylo to příjemné zpestření, avšak každý se těšil na hlavní hvězdu. Druhým českým předskokanem byl Troublegang pod vedením hvězdného Marpa. Na rozdíl od AK už tento koncert rozvířil atmosféru a natěšenost směrem k blížící se hlavní atrakci se stupňovala. 

The Game na Slovensku: co si poručil?

Menším výpadkem byla následující třičtvrtěhodinová přestavba pódia. Kompletní nazvučení všech mikrofonů a synchronizace všech hudebních nástrojů zabrala čas. Tato prodleva bohužel brzdila program a lidé netrpělivě vyčkávali na další dění. 

GRÁDY DODALA ŽIVÁ KAPELA

Následující minuty patřily americkým předskokanům, to už začínala atmosféra houstnout a napětí gradovalo. Ve chvíli, kdy se začaly odpočítávat vteřiny do příchodu legendy jménem The Game, publikum šílelo. Poté, co nastoupil na jeviště, bylo jasné, komu tento večer patří. Ve svém živlu interaktivně spolupracoval s publikem a skandoval se svými fanoušky jména jako Tupac, Eazy-E nebo Notorious B.I.G.

vložte odkaz, text nemažte

Živá kapela koncertu dodávala grády a pořádnou šťávu. Od kytary po bicí byla cítit profesionalita a sehranost. The Game ze svého repertoáru nabídl novější skladby jako např. 100, El Chapo nebo Ali Bomaye. Ale došlo i na nostalgické klasiky, jejichž refrény zpíval celý sál. Patřila mezi ně píseň How We Do nebo My Life. Proslulý losnageleský král se choval naprosto pokorně, věnoval se publiku a show neodfláknul, jako to má spousta umělců ve zvyku.



Nezbývá než poděkovat Mafia Records za organizaci celého projektu. Vystoupení bylo na vysoké úrovni. Jeviště patřilo hlavní hvězdě a ve chvíli, kdy The Game vstoupil na stage, změnil se v tygra, který opanoval celou džungli. Nekompromisní přednes a spousta zkušeností vyzařovaly na míle daleko. Drobný nešvar v podobě dlouhého čekání se tak dá snadno prominout.

text: Daniel Nádler, foto: archiv

Témata: The Game, hip hop, koncerty, SaSaZu

4,00

čtenáři

hlasuj
zavřít