ROCKBLOG: Klára Vytisková: Nejen pro holky, i když vlastně jo!

Vydáno 27.10.2011 | autor: redakce

Další díl exkluzivního blogu na iREPORT.cz. Tentokrát od zpěvačky skupiny Toxique Kláry Vytiskové o módě a nákupech!

ROCKBLOG: Klára Vytisková: Nejen pro holky, i když vlastně jo! ROCKBLOG: Klára Vytisková: Nejen pro holky, i když vlastně jo!


rock_blogf

Před měsícem jsem rozjela svůj kulturně-módní blog na www.klaravytiskova.cz. V době facebooku se zdá takový blog jako zbytečná věc, ale když chcete něco svýho, něco co vypadá tak, jak vy si přejete, je to nutný! Protože, co si budeme povídat, facebook není vizuálně žádná velká vychytávka! No kromě toho, že tam dávám odkazy na akce, který stojí za to, nafotím tam občas i nějaký ty modely. Vzhledem k tomu, že jsem teď po dlouhý době vyrazila do města „jen tak“- myslím jako jen za nákupy, nafotila jsem pár věcí, který se vám na podzim můžou hodit, holky!

K fotkám:
Klínky jsou nejlepší! Udělají vás vyšší a zároveň jsou většinou dost pohodlný. Většina z nás ví, že chodit v jehlách po dlažebních kostkách je sportovní disciplína! Samy vidíte, že magazíny věnují botám na klínku velkou pozornost. Mrkněte na www.office.co.uk, ale nemusíte objednávat jen z daleka, protože v H&M (odkud je fotka hnědých bot) mají klínků taky dost, tyhle stojí 799,-. Vím, nejsou úplně zimní, ale na podzim bych se do toho nebála dát silnou, třeba oranžovou ponožku. Jen ne do deště!:-)

Beranice
- nutná věc! Posledních pár let se v zimě opravdu řídím heslem „hlavně ať mi není zima“ a tyhle čepky splňují svůj účel, skočte pro ně do H&M.

Volný svetr s oky v bílé barvě vypadá vždycky dobře. Jeden jsem pro vás našla v obchodě Nynph ve Vodičkově ulici v Praze. Na zimu pod kabát ideál!

b c

Lehce úřednickou kabelku v černé barvě, se zlatou sponou a dlouhým popruhem jsem objevila v Ann Christine, vypadá dobře spuštěná na jednom rameni až do půli stehen, nebo jen když jí nesete za ucho v ruce! A ten hasičák je taky cool!:-)

d e

Kabát, to je věc! Mám pro vás vychytávku: stačí sehnat nějaké větší sako, nebo rovně střižený kabát po mámě a v pase ho stáhnout úzkym páskem. Tenle můj tvíďák stál v sekáči 35 korun a úzký oranžový pásek mám z H&M. Do toho!

text a foto: Klára Vytisková
www.klaravytiskova.cz
www.toxique.cz 

ewa_farna_brno-21_20110927_1442450856
zavřít