Honza Křížek: Kameny se vole valí na prahu nové dekády na Prahu!

Vydáno 04.02.2011 | autor: Marie Bartošová

Kameny se vole valí na prahu nové dekády na Prahu!

Honza Křížek: Kameny se vole valí na prahu nové dekády na Prahu! Honza Křížek: Kameny se vole valí na prahu nové dekády na Prahu!



rock_blog


Honza KřížekHonza KřížekVypadá to, že letos opět dostaneme pořádnou porci živáků. Namátkou, nebo alespoň podle toho, co mě zaujalo, se k nám chystají takové pecky, jako punková Sade, house-stepový House of Pain, jazzové duo Slayer/Megadeth, grind-coreové fandy přijedou potěšit Chick Corea a Gary Burton, folkový pološílenec Devin Townsend a já nevím, kdo další...
A to prosím pěkně zmiňuju jenom začátek roku, nebo spíš jeho první polovinu. Uvidíme, s čím se vytasí letní festivaly, ale už teď prosakují zprávy o špeku za špekem (nemyslím hulení).
Hele a tó...eee...jaxte strávili Staloneho? Já byl ve Vrchlabí na parádním mejdanu ve štýlu Al Caponeho mafo-obleků...koží! To není jako jít se jen tak vožrat. To je jako pěkně se oblíknout a jít se vožrat! Po novoročním přípitku spojeným s příhulkem jsem –debil- stál asi tak dvě hodiny na mrazu v mokasínech a kravatě a už tejden z toho mám rýbu a slušnej murmur.


Každoprávně přeju všem iREPOčtenářům rok hustej na zážitky, narvanej muzikou a láskou, k tomu pořádnou dávku zdraví a štěstí, nezbytnej kešuňk do šrajtofle a hafomrtě rokenrolu!

Váš Artémio aka Joe Pesci aka Láďa Křížek aka Aleš z Prahy aka páka na honění ptáka!

www.blueeffect.cz
www.rockzone.cz
www.pakanahoneniptaka.cz

zavřít