Deník neúspěšného hudebníka (29.): Fanda rapuje

Vydáno 06.03.2020 | autor: Neúspěšný hudebník

Jsem Fanda a muzika pro mě znamená nejvíc. Jednou se jí budu i živit a konečně zavřu pusu všem, kdo o mně pochybovali. Jednou se to povede...

Deník neúspěšného hudebníka (29.): Fanda rapuje Deník neúspěšného hudebníka (29.): Fanda rapuje

Přemejšlel jsem, jak tu svojí hudební kariéru trochu nakopnout. Věděl jsem, že stačí málo. Udělat první krok. Ale jak? Dlouho mě nic nenapadlo. Přišel jsem si jako ve slepý uličce, až mě napadla spásná myšlenka: začít rapovat. Vždyť je to úplně jednoduchý a jakou s tím lidi vaří slávu!

Deník neúspěšného hudebníka (28.): Hudebniny

Teď tu byl třeba ten Stormzy , kterej byl za hlavní hvězdu i na Glastonbury! O vystoupení Eminema na letošních Oscarech ani nemluvě… A přitom nejde o nic složitýho, prostě povídáte do beatu, kterej stáhnete odněkud z netu. Tomu se říká “hodně muziky za málo peněz”. Nedalo mi to a hned jsem volal Punkýšovi, abych se mu s tím nápadem pochlubil. Nebylo to ale jenom tak, musel jsem mu říct, že chci dělat drsnej rap, žádný čajíčkoviny, prostě nářez!

Deník neúspěšného hudebníka (27.): Noty

Punkýš ale i tak zněl do telefonu dost nedůvěřivě. Rap zkrátka nebyl jeho půllitr piva, ale zase to nebyla čirá komerce, takže to nemohl zdrbnout rovnou.

“Co si představuješ pod pojmem drsnej rap?” zeptal se mě podezíravě.

“Já nevim… něco ve stylu: 'já jsem z ghetta a umřela mi teta'?”

 Punkýš se začal hystericky smát. Nechápal jsem sice proč, ale co už… Položil jsem mu to. Sice si jako teda vždycky stojím za svým, jo… ale jeho reakce mě stejně nějak rozhodila, musím ještě promyslet, jestli to s tím rapem zkoušet…

Text: Neúspěšný hudebník

Témata: Deník neúspěšného hudebníka, Fanda

Mohlo by Vás zajímat

zavřít