Vy jste se ptali, Tereza Černochová odpovídala

Vydáno 03.06.2011 | autor: Daniel Maršalík

Tereza Černochová je zpěvačka s jedním z nejkvalitnějších hlasů v České republice. Talent zdědila po otci Karlovi. Zatím sólově vydala pouze jedinou desku Small Monstrosities, ale v současné době připravuje další, která by měla být hotová ještě letos. V létě ji čekají vystoupení s Vladimírem 518 z hiphopových PSH na festivalech Hrady.cz.

Vy jste se ptali, Tereza Černochová odpovídala Vy jste se ptali, Tereza Černochová odpovídala


tcKdy jsi začala zpívat? Radka F.
Upřímně nevím, zda by se dalo dětské klasické broukání počítat za zpěv, ale dejme tomu, že kdy jsem aspoň na pár okamžiků nabrala dojmu, že to má smysl, je asi tak pět let zpátky.

Zpívala jsi někdy veřejně s tátou? Jaké bylo být v hudební rodině s Karlem Černochem? Pavel Z.
Bylo to fajn. Model zpívá celá rodina. S tátou jsem stála na jevišti mockrát a měla trému a zároveň byla pyšná na to, že to je můj táta s tím krásným hlasem sameťákem.

Kdo dal dohromady Black Milk a jaké to bylo s holkama? Vídáte se spolu ještě? Sleduješ jejich kariéry? Martina M.
Black Milk dala dohromady souhra okolností a producent Dan Hádl. Vydrželo to pět let a každá se vydala svou cestou a samozřejmě mě velice zajímá, co holky dělají dál.



Jak došlo k vaší spolupráci s Romanem Holým? Tomáš P.
Roman nám produkoval druhou desku Black Milk. Tam jsme se seznámili a začali chodit s klukama z Monkey Business na pivo. Pak přišlo hraní v G Point Hunters a od toho k desce. Teď budeme točit s Romíkem druhou, ale vlastně kapelovou první. Moc se na to těšíme.

Proč jsi na první desku jenom přezpívala známé hity a nedala tam svou vlastní muziku? Karlos T.
Ahoj K., zda máš pocit, že tyhle poklady jako Wendy & Lisa nebo Betty Davis jsou známé hity, tak asi žijeme každý o několik setin světelných let od sebe. My to udělali proto, že jsme to měli a máme rádi. Navíc pár autorských věcí tam je, a jestli se Ti to nezdá, tak se připrav na autorský kosmírný nálet na druhé desce.



tc3Jak vznikla fotka, kde „hraješ krávu"? :) To je tvoje tělo? Franta B.
Asi tak. Byl srpen, horko a všude samá masná kráva, která se na nás nekoukala úplně příjemně a neměla zájem na svých bedrech nosit Terez. Tak jsem šla na holení já, tak jak jsem přišla na svět. Pár retuší ve photo shopu odstranilo pár do očí bijících nepřesností a fotka byla na světě.



Jaké je fotit se nahá, když jsou kolem samí chlapi? Kristýna L.
Docela dobré. Být mladší a o pár kilo lehčí, bude to jistě super.

Proč nekoncertuješ víc? Bořek D.
Protože festivalový a klubový organizátoři asi mají jiná měřítka, než je zájem o tepající pěknou muziku. To opravdu není otázka na mě. Já bych hrála, až bych zpívala. 



Jak budeš trávit léto? Jedeš někam na dovolenou? Kačka N.
České hrady s Vladimírem 518 a pár mini festivalů se Skupinou.



Proč už nezpíváš se Showstation? Jak funguje tvá nová kapela – Skupina? Vítek K.
To by byla spíš lepší otázka, proč Showstation se mnou nehrajou. Inu, tak to dopadlo...Showstation hrají dál a my ze Skupiny se snažíme za Skupinu zemřít a najít ty nejvěrnější, kteří to udělají také. Jinak jsou z toho nájemní hráči a to já tedy úplně nemusím a kluci taky ne. Dík, že jsou se mnou, tak jak jsou a jak se dá.

ec2

Kdo vymyslel název G Point Hunters a jak se s tím názvem ztotožňuješ?
Matěj V.
Myslím, že to vzniklo u debaty jak víc uspokojit své protějšky. Při třináctém pivu. Já u toho nebyla, ale ten název mě velice baví a jsem ráda hostem.

Jaké je studium na zemědělce? Budeš se veterině věnovat i v budoucnu? Terka M.
Veterině úplně ne, ale gastronomii asi ano a ta má velice blízko k zemědělství.

Nežárlí tvůj přítel, když máš v kapele a všude kolem jenom samý kluky? Je to taky muzikant? Niki P.
Na mě nemá kdo žárlit. Jsem jen zpěvačka, se kterou pánové chodí rádi na pivo a baví se s ní opravdu o všem. Tahá těžký kufry a prosedí většinu času za volantem. Jak pak chceš, aby byla křehká a přitažlivá a aby působila žensky? Na to jsou jiné..a na ty se žárlí.

Co budete hrát s PSH na Hradech? Jak vycházíš s hiphoperama? Táňa Š.
To se nechte překvapit. Jen vím, že Vás nenecháme vydechnout. A upřímně mám ty kluky ráda, ale mám z nich pořád respekt. Jsou to prostě dvoumetrový vostrý borci.

S kým by sis chtěla zazpívat duet z československé hudební scény? Dan M.
Ještě jednou s tátou.



zpracoval: Daniel Maršalík
tc_top 
zavřít