Rádio Rockzone 105,9 naděluje dárky, zahájilo soutěž pro posluchače

Vydáno 02.12.2011 | autor: redakce

Vánoce už zavítaly i na rádio Rockzone 105,9, které si pro své posluchače připravilo vánoční soutěž. Stačí se trochu orientovat na hudební scéně a podle indícií poznat kapelu.

Rádio Rockzone 105,9 naděluje dárky, zahájilo soutěž pro posluchače Rádio Rockzone 105,9 naděluje dárky, zahájilo soutěž pro posluchače

rockzonePražské rádio RockZone 105,9 má novou vánoční soutěž navazující na úspěšnou marketingovou kampaň „Poznáte tuto kapelu?“, kterou se v současné době baví fanoušci tohoto mladého rockového rádia v ulicích Prahy, na internetu i v časopisech. Vtipné vizuály vybízí, aby se lidé pokusili poznat, která kapela je na nich znázorněna a ukazuje perly v džemu coby nápovědu ke kapele Pearl Jam anebo třeba tři sexy zdravotní sestřičky jako vodítko ke kapele Tři sestry.

V této souvislosti se až do Vánoc na RockZone 105,9 každý den hraje o vánoční náklad cen v podobě triček, batohů, šál a dalších překvapení. Úkolem posluchačů je poznat podle nápověd každý den vždy jednu z oblíbených kapel z éteru RockZone 105,9. Nápovědy budou moderátoři postupně přidávat během celého dne, pokud se volající posluchač netrefí, bude mít další příležitost u dalšího moderátora, který dosud řečené nápovědy zopakuje a přidá jednu novou.

zdroj: TZ, map 
zavřít