STYLE NEWS: MISS JUNIOR JE NEJEN O KRÁSE

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Sedmý ročník Miss Junior nabírá na obrátkách. 12 dívek se nyní připravuje na podzimní finále. Jak prozrazuje ředitelka soutěže, paní Kateřina Hamrová, Miss Junior však rozhodně není pouze soutěží krásy.

STYLE NEWS: MISS JUNIOR JE NEJEN O KRÁSE STYLE NEWS: MISS JUNIOR JE NEJEN O KRÁSE

Soutěž letos provází obrovský zájem (v prvním kole se přihlásilo kolem dvou tisíc slečen ve věku od 14 do 18 let – z nich bylo vybráno cca 800, které absolvovaly celorepublikové castingy). Od 16. června je jasno o dvanáctce finalistek, o vítězce rozhodne finále, které proběhne 17. října v Praze. Nominačního večera se zúčastnil i náš fotograf Vít Hofer. Jeho momentky ilustrují tento článek a najdete je i v letním dvojčísle REPORTU 7-8/06.





















Kateřina Hamrová, výkonná ředitelka soutěže, však dbá i na jiné aspekty soutěže než na pouhé "měření krásy". Finalistky mají zajištěn odborný dohled, mohou se poradit s lékaři o správné životosprávě, získají možnost zdravotního monitoringu, je jim připravován jídelníček na tělo… "První, co chceme, aby se slečny naučily, je jak pracovat s problematickými partiemi a jak cíleně doladit postavu do finále. Ale především budou v Centru preventivní medicíny dostávat pravidelné odborné rady a vedení, jak žít zdravě a udržet si energii, krásu a zdraví po celý život. Vždyť soutěží Miss Junior ČR jejich život nekončí, naopak většina se chce modelingu věnovat dál. Konec anorexii a bulimii, konec polykání vaty… Naučíme dívky, že krásná, znamená být především zdravá a že se vyplatí starat a investovat do zdraví."





















Paní ředitelku například překvapilo, že na první pohled krásné slečny "nemají zpevněnou postavu. Jsou sice štíhlé, ale s celulitidou a povoleným svalstvem na zadečku. To jen dokládá moji teorii, že většina dívek raději hladoví, než by jedla správně a více sportovala. Tohle chceme v soutěži změnit. Chceme dívky naučit žít zdravě, naučit se starat o své zdraví, protože to je investice, která se do budoucna jedině vyplatí. Máme ambici zásadně změnit celkový pohled a přístup k životnímu stylu modelek."





















A jaká má být dle pořadatelů Miss Junior ČR?
Je to krásná, charismatická dívka, kterou zajímá život a dění kolem.
Zdravý životní způsob patří k jejím prioritám, stejně jako sebevzdělávání.
Svůj život žije aktivně, ví, co je IN a kde a v čem jsou její osobnostní trumfy. Miss Junior baví život a je to na ní na první pohled znát!





















Více se dozvíte na stránkách www.missjunior.cz, o přípravách na podzimní finále vás samozřejmě budeme informovat a již teď si můžete v kalendářích zakroužkovat datum 17. října, kdy jste zváni do Národního domu na Vinohradech. Přesně tam se totiž dozvíme jméno sedmé Miss Junior ČR!













www.missjunior.cz



  
zavřít