Rock Max 12 zná prvního finalistu

Vydáno 01.03.2007 | autor: redakce

Soutěž Rock Max 12, která druhým rokem pomáhá hledat talenty na amatérské scéně, zná prvního z tuctu finalistů. A rádio Rock Max spustilo dva nové pořady!

Rock Max 12 zná prvního finalistu Rock Max 12 zná prvního finalistu

Rock Maxova 12 - soutěž pro kapely, které chtějí prorazit, zná prvního finalistu, který se probojoval do klubového kola. Lednovým vítězem se, na základě hlasování posluchačů, stali MARASD z Prostějova.

Celý měsíc je teď můžete slýchat ve vysílání Rock Maxu, jejich song se objeví kompilaci "Rock Max 12 vol.2" a 7. dubna se živě představí v klubu Masters Of Rock Cafe ve Zlíně, kde se pokusí přesvědčit publikum, že na letním Masters Of Rock 2008 by měli hrát právě oni.



Vše o soutěži Rock Max 12 najdete na www.rockmax.cz.

DVĚ NOVINKY NA ROCK MAXU:

DinoRock

Máte pocit, že rocková muzika, při které jste vyrůstali, prožívali 1. lásku, dělali 1. děti.., je nenávratně v tahu? Pak poslouchejte každou neděli v 18 nebo ve středu ve 22 nový pořad radia Rock Max DinoRock. Jarek Svoboda vám pouští muziku, kterou poslouchal už dinosaurus.

Maxi Hard Night

Chybí vám energie? Potřebujete si zařádit? Všechno v éteru vám připadá jako dechovka? Potom si poslechněte Romana Horsáka a jeho Maxi Hard Night v pondělí ve 21! Nejtvrdší hodina českého éteru, při které růžová barva zčerná strachy.



www.rockmax.cz

zavřít