Filmové ateliéry Barrandov se stanou centrem módy a hudby

Vydáno 19.03.2014 | autor: Daniel Maršalík

Den konání prvního ročníku módně-hudební show Rock&Pop for Fashion se blíží. Zpěváci, návrháři a modelky se setkají v pátek 21. března ve filmových ateliérech Barrandov studio.

Filmové ateliéry Barrandov se stanou centrem módy a hudby Filmové ateliéry Barrandov se stanou centrem módy a hudby

tina2

„Naším cílem je uspořádat akci světového formátu na nejvyšší úrovni. Špičkové podmínky pro účinkující a maximální komfort diváků jsou pro nás klíčové. Proslulé filmové ateliéry Barrandov studio se zdají být pro Rock&Pop for Fashion perfektní volbou. Věřím, že diváci budou z lokace přehlídek stejně nadšení, jako jsme my," uvedl Mario Sečkár, kreativní ředitel projektu.

Příchozí se mohou těšit na hudební vystoupení čtyř hvězd české a slovenské hudební scény. Rocku se pěvecky ujmou Bára Basiková a Václav Noid Bárta, pop zastoupí zpěvačky Dara Rolins a Tina. Jejich koncerty doprovodí médní přehlídky. Prezentovat se budou pouze top módní návrháři, kteří představují špičku na poli světové a tuzemské módy, se svými kolekcemi Prêt-à-porter. Za českou návrhářskou scénu se představí Tatáňa Kovaříková se svou značkou Tatiana. Sousední Slovensko bude reprezentovat Jana Gavalcová, rakouskou módní scénu zastoupí Martina Müller Callisti. Čtvrtým návrhářem, který přijede představit svou novou pánskou kolekci až z Portugalska, bude Nuno Gama. Designérské přehlídky na závěr doplní s pánskou kolekcí i světoznámá módní značka Diesel Black Gold, prémiový brand italské značky Diesel ve stylu Rock Chic.

Zájemci o Rock&Pop for Fashion si mohou zakoupit vstupenky na portálu TicketOn za 1090 Kč.

TZ, dm

zavřít