Mystic Sk8 Cup rozdá 40 000 dolarů

Vydáno 24.05.2007 | autor: redakce

Od 13. do 15. července budou na pražské Štvanici závodit o 40 000 dolarů nejlepší světoví jezdci ve třech hlavních disciplínách - street, vert a best trick.

Mystic Sk8 Cup rozdá 40 000 dolarů Mystic Sk8 Cup rozdá 40 000 dolarů

Atraktivní podívanou je také závod v bowlu (tzv. bazénu), který designovali legendární osobnosti skateboardingu Dave Duncan a Brian Patch. Díky podpoře primátora Pavla Béma a hlavního města Prahy má i bazén vlastní střechu a nemusíte se obávat špatného počasí stejně jako u hlavní disciplíny street style. Pro velký zájem dostanou opět šanci závodit i dívky a to v disciplíně streetstyle a v exhibičním závodě ve vertikální rampě oceněným částkou $1500 pro první tři místa. Stejně jako v minulých letech registrují organizátoři přibližně 200 profesionálů z cca 25 zemí světa, včetně světové špičky z USA, Brazílie, Austrálie a Evropy.



Ani letos nebude na MSC chybět bohatý doprovodný program, jehož součástí budou živé koncerty, DJs, výstava Subkultura, grafitti stěna, videoprojekce skateboradových filmů i nejrůznější workshopy, např. na designování sk8tů. Z umělců, které v tuto chvíli můžeme zmínit jsou The Egg (UK), Sunshine, PSH, Stephunk T a Tonya Graves, Bad Shit (USA), Nihilists (USA), Chila Killerz (MEX) a v T-Music zone pražští urban hiphop DJs.

www.mysticsk8cup.cz
zavřít