Muzikanti, alou na nohejbal!

Vydáno 25.07.2007 | autor: redakce

Letošní ročník nohejbalového turnaje kapel Festonda Cup se uskuteční již ve čtvrtek 26.7. O pohár si zahrají Wohnout, Divokej Bill, Mig 21, Monkey Business, Gaia Mesiah, Lety Mimo a další. Přijďte fandit!

Muzikanti, alou na nohejbal! Muzikanti, alou na nohejbal!

Sportovní klání vypukne úderem 11. hodiny dopolední v areálu tenisových kurtů Sparta Praha, a odstartuje ho slovutné Duo Moderátoro (moderátorské duo skupiny Wohnout – Jirka Zemánek a Fenek Steiner).

Jako u každého správného turnaje nejprve proběhlo slavnostní rozlosování skupin. Z akce ve vinohradském klubu Bordó, která svým duchem naznačila hodně z atmosféry samotného čtvrtečního klání, přinášíme několik fotografií.



Na Spartě se nachází příjemný prostor jak na sportovní utkání, tak na občerstvení (a to hudební i fyzické). Dále je zde připraven prostor pro večerní posezení a chybět nebude ani grilování selátka a jiných dobrot.



Pro návštěvníky Festonda Cupu bude připraven prostor pro taneční zábavu v rámci rockotéky a DJs show a speciální koktejlový bar. Po celý den pak budou zástupci hudebních kapel soutěžit a utkávat se v nohejbalu. Takže fanouškovská kulisa je více než žádána.



Akce se tradičně koná pod záštitou baskytaristy skupiny Wohnout Jirky Zemánka a agentury Festonda Production. Více informací najdete na webových stránkách turnaje.



V nohejbalu změří síly následující kapely:

Wohnout
Divokej Bill
Mig 21
Monkey Business
Krucipüsk
Plexis
Apple Juice
Vypsaná Fixa
UDG
Devils Autumm
Atari Terror
Lety Mimo
Tři sestry
Gaia Mesiah
Post-It
Support Lesbiens
Sto zvířat
Skyline
-123 min
Nikita Chruščov.

www.festonda.cz

zavřít