Přijďte Na ulici do Plzně

Vydáno 31.07.2007 | autor: redakce

Na celých deset dní změní čtyři scény plzeňské ulice v kulturní jarmark plný hudby, divadel a filmu. V historickém centru se vystřídá 80 kapel, 8 divadelních produkcí a 20 projekcí. Vstup na všechny akce je zdarma.

Přijďte Na ulici do Plzně Přijďte Na ulici do Plzně

14. festival NA ULICI se uskuteční V Plzni od 7. do 16. srpna na čtyřech scénách (nám. Republiky, Proluka, U branky a Zach´s Pub) a jedné off-program scéně U šesti strun. Festival v letošním roce přináší 80 kapel různých žánrů, 3 performace vytvořené přímo pro festival, 5 pouličních divadel, 10 projekcí záznamů koncertů světových i domácích interpretů a 10 projekcí českých hudebních filmů.
Vidět a slyšet můžete mimo jiné Láďu Kerndla & Jazz Friends, Irenu Budweiserovou, Yellow Sisters, kapely Ty Syčáci, Jablkoň, Poutníci, Neřež, Jarmilu Šulákovou a Fleret, Vesnu Cáceres, Čankišou, Jazz Kvintet Plzeň, Luboše Andršta, Ondřeje Pivce & Organic Quartet, Vaška Koubka, Vladimíra Mertu, Semtex, Míšu Leichta, Blue Gate, Vlaďku Bauerovou, Ondřeje Konráda a mnoho dalších.



Díky letošní novince – tištěným průvodcům – se mohou zájemci podrobně seznámit s děním Na ulici více než dva týdny před zahájením festivalu. Tištěný průvodce vyšel v nákladu 25 000 kusů a je zdarma k dostání v Informačním centru města Plzně, ve festivalových restauracích Zach’s Pub a U šesti strun i na dalších místech. Ti, kdo dávají přednost elektronické podobě před tištěnou, najdou vše o festivalu na internetových stránkách www.naulici.cz.
zavřít