Agent Bourne už číhá u kin

Vydáno 16.08.2007 | autor: redakce

Matt Damon jako Jason Bourne bude chránit svůj život bez vzpomínek už potřetí. Film o víkendu v USA vydělal 70 milionů dolarů a v českých kinech bude mít premiéru 30.8. Uvnitř trailer!

Agent Bourne už číhá u kin Agent Bourne už číhá u kin

Byl to Agent bez minulosti, který se najednou vynořil ze Středozemního moře bez jakéhokoliv ponětí o své osobě a minulosti. Teď stojí elitní tajný agent Jason Bourne (Matt Damon) na prahu řešení vlastní životní hádanky a chystá se vyhlásit Bourneovo ultimátum. Náročnou cestu za poznáním sebe sama mu prakticky od začátku komplikovala řada nájemných zabijáků, kteří na něm pracovali z pověření jeho bývalých zaměstnavatelů. Ti totiž usilují o pravý opak toho, po čem touží Bourne.



Tedy aby si na všechno vzpomněl. Tím, jak se víc a víc blíží k odhalení pravdy, zesilují se i jejich nervozita a aktivity jimi najatých vrahů. Agent Jason Bourne před nimi prchá přes Moskvu, Paříž, Londýn a marocký přístav Tanger až do New Yorku, kde se pokusí definitivně dohnat vlastní minulost, aby se mohl začít dívat do budoucnosti. Režie se znovu ujal uznávaný režisér Paul Greengrass, loni nominovaný na Oscara za režii Letu číslo 93, o scénář se stejně jako u předchozích dvou dílů postaral Tony Gilroy.

www.bontonfilm.cz
zavřít