Aňa a Táňa prodávají v bazaru

Vydáno 31.10.2007 | autor: redakce

Na lesk hvězd a adventní atmosféru proslulého Vánočního bazaru v Mokré čtvrti Ani Geislerové, Táni Vilhelmové a Petera Serge Butka se můžete těšit již popáté. Charitativní akci pořádají od 14. do 17. prosince.

Aňa a Táňa prodávají v bazaru Aňa a Táňa prodávají v bazaru

Akce vyvrcholí na pondělním koncertu v Lucerna Music Baru. "Tradičně chystáme Snesitelnou lehkost pití!" vyzývají obě herečky s režisérem Butkem, moderátorem mejdanu. Trojice umělců slibuje, že bude "plný překvapení, tajnůstek, hudby, vtipu, hvězd v nezvyklých polohách a jiných pozlátek". Vyřádí se tam i další spřátelené hvězdy šoubyznysu.



V různě kombinovaných duetech vystoupí nejen Aňa s Táňou, ale také Zuzana Stivínová, Lenka Dusilová, Matěj Ruppert, Roman Holý, Ida Kelarová a MIRET, Ester Kočičková, Karel Černoch, Jiří Macháček, Dan Bárta, Vojta Dyk, Bohumil Klepl, Pavel Liška, Tony Graves, Petr Čtvrtníček, Sandra Nováková, Tereza Černochová, Jitka Čvančarová, ale také třeba Divadlo Astorka z Bratislavy, sbor APSORA, orchestr Bandini nebo Strážnický zpěvokol Policie Prahy 1 a celá řada dalších celebrit.

Více info ZDE.
zavřít