Kylie Minogue ovládla módní Oscary

Vydáno 15.02.2008 | autor: redakce

Australská zpěvačka Kylie Minogue získala titul Žena roku na Elle Style Awards 2008, kterým se přezdívá "módní Oscaři". Cenu si odnesly i herečky Keira Knightley nebo Kate Hudson.

Kylie Minogue ovládla módní Oscary Kylie Minogue ovládla módní Oscary

Kylie Minogue se po červeném koberci úterních Elle Style Awards, které mají pověst největší party na londýnském týdnu módy, prošla v zelenozlatém modelu značky Dolce & Gabbana. Zpěvačka, která brzy oslaví čtyřicetiny, na akci kromě zářivého úsměvu předvedla i nové platinové mikádo s ofinou, se kterým slaví úspěchy už několik týdnů v módním světe. Jen připomínáme, že Kylie vystoupí 12. května v pražské Sazka Areně.



Britka Keira Knightley si přišla pro ocenění Nejlepší herečka. Štíhlá brunetka nedala pomlouvačům důvod, aby kritizovali její štíhlou postavu, a zahalila se od hlavy až k patě do černého modelu značky Chanel. Ani americká herečka Kate Hudson neodešla s prázdnou. Časopis Elle ji vyhlásil Módní ikonou roku. Kate se nenechala zahanbit a ukázala se stejně jako Kylie v nové ofině a luxusních dlouhých bílých šatech s rafinovaným výstřihem. Za ruku se držela se svou kamarádkou, návrhářkou Stellou McCartney.



Největší bombou byla ovšem britská modelka a současné "horké zboží" Agyness Deyn, která je v současnosti tváří firem Burberry a Giorgio Armani. Na Elle Style Awards přišla v křiklavém modelu značky House of Holland a odnesla si cenu Nejlepší modelka.

Zdroj: iDnes.cz / Reuters
zavřít