Křest CD Dáma s kaméliemi

Vydáno 11.03.2008 | autor: redakce

Romantický příběh Alexandra Dumase ml. Dáma s kaméliemi se ke svým fanouškům vrací už víc než sto padesát let. Jeho muzikálovou verzi pro Divadlo Ta Fantastika připravili Michal Pavlíček, Karel Steigerwald a Viktorie Čermáková.

Křest CD Dáma s kaméliemi Křest CD Dáma s kaméliemi

Inspirací tvůrcům muzikálu byl nejen román, ale i příběhy těch, které slavnou „dámu s kaméliemi“ ztělesnily a jimž její příběh tak či onak vstoupil do skutečného života. Pavlíčkovu hudbu v této nahrávce skvěle podtrhují mj. Bára Basiková, Kamil Střihavka, Václav Noid Bárta a vycházející hvězda Vojtěch Dyk.

Chystaný křest alba s hudbou k tomuto muzilálu proběhne v rámci unikátního večera v Retro Music Hall 31. 3. od 20.00 hodin. Večer zahájí tisková konference s tvůrci a protagonisty muzikálu a samotný křest. Potom budou mít všichni přítomní – poprvé a naposledy – příležitost vidět a slyšet koncertní podobu muzikálu.



Po skončení této části přijde další lahůdka v podobě vystoupení Tria Michala Pavlíčka a Báry Basikové. Po nich zahraje skupina Nightwork s Vojtěchem Dykem. Do rána pak bude přítomné bavit DJ Baltazar. Pro tento večer je pro veřejnost vyhrazeno pouhých 400 vstupenek!
zavřít