Tuningfest: pořádná porce chromu

Vydáno 05.06.2008 | autor: redakce

Za necelé tři týdny se na letiště v Hradci Králové opět začnou sjíždět milovníci rychlých kol, zvučných motorů, vyšperkovaných interiérů a vytuněných aut.

Tuningfest: pořádná porce chromu Tuningfest: pořádná porce chromu

Návštěvníci budou mít možnost kromě vystavených aut také obdivovat kaskadérské kousky Petra Manďáka a Pavla Vika, řádění Holanďana Michela Kooije na čtyřkolce s plameny šlehajícími z výfuků a v neposlední řadě divokou jízdu Double stunt teamu, který bude předvádět bouračky s auty. Své triky přijede předvést i mnohonásobný mistr ČR v trialu Pavel Balaš a vícenásobný mistr ČR v bmx Kamil Feifer se svým Monkey Camp teamem.



Jako na každém tuningovém srazu, ani na Tuningfestu nebude chybět sprint a gumování. Tentokrát ovšem nepůjde o žádnou plánovanou exhibici, prostor budou mít samotní řidiči. Kterýkoliv odvážlivec tak může vjet do ringu, dát zabrat pneumatikám a otestovat svojí dovednost či předvést ostatním, co dokáže.

Kromě toho je připraven i bohatý doprovodný program.Už od pátku bude připravená motokárová trať, lezecká stěna, minibike půjčovna a další nejen sportovní atrakce, jako je paintball či vodní fotbal. V sobotu by si nikdo neměl nechat ujít bikini carwash, kdy se dvě šikovné slečny budou láskyplně věnovat očistě jim svěřených automobilů. Za shlédnutí bude určitě stát i sraz starých i nových amerických aut.

www.tuningfest.cz
zavřít