Hip Hop Kemp láká na adrenalin

Vydáno 18.08.2008 | autor: redakce

Hip Hop Kemp proběhne 22. až 24. srpna v Hradci Králové a pořadatelé připravili kromě našlapaného hudebního programu i řadu doprovodných akcí. Na co se těšit?

Hip Hop Kemp láká na adrenalin Hip Hop Kemp láká na adrenalin

"Letos jsme vymysleli nějaké vychytávky, které ve festivalparku loni nebyly, něco je však již stará zaběhlá klasika," říkají pořadatelé Hip Hop Kempu. Kromě tradičních akcí, jako jsou Gambrinus a Semtex Fun Zone, boxovací pytle nebo boty na skákání, mohou návštěvníci festivalu vyzkoušet jízdu na motokárách nebo střelbu v paintball aréně. Zřejmě nejzajímavější atrakcí ale bude Zorb, adrenalinové dobrodružství pocházející z Nového Zélandu. Je to v podstatě obrovská nafukovací koule vyrobená ze speciálního průhledného PVC.



Uvnitř této koule je ještě jedna, o něco menší koule. Obě jsou spojeny důmyslnou konstrukcí. Zorbování znamená, že si do této koule bočním otvorem vleze člověk a je svržen z kopce. Zatímco se kutálí až padesátikilometrovou rychlostí, může pozorovat rotující okolí.

Hip Hop Kemp se koná 22. až 24. srpna v Hradci Králové a letos přivítá The Roots, Kool Savas, Atmosphere + Brother Ali a špičku domácí hiphopové scény.
zavřít