Plzeň čekají bujaré oslavy piva

Vydáno 25.08.2008 | autor: redakce

Plzeňské náměstí Republiky se v sobotu 30. srpna promění v Gambrinus pláž s celou řadou zábavných aktivit. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program a ochutnávku pivní speciality.

Plzeň čekají bujaré oslavy piva Plzeň čekají bujaré oslavy piva

Gambrinus pláž nabídne návštěvníkům oslav tohoto piva vše, co s „plážovou zábavou souvisí“. Nebudou chybět plážová lehátka, stylový rákosový bar s příjemnou obsluhou či aktivity, které lze na pláži provozovat, například plážový tenis nebo petangue. Celkem 1000 originálních stříkacích pistolek bude čekat na zájemce o „vodní hrátky“, tedy vodní střelbu na přesnost nebo rychlost. Pro ty, kteří dávají přednost klidnějším sportům, je tu lovení pivních zátek z bazénu.

Parta více přátel se může utkat ve vodním pólu, kdy bude nutné stříkací pistolkou dostat míč do branky. Soutěž Miss mokré tričko zná každý, ale Gambrinus den nabídne zajímavější variantu této zábavné volby, a to Mr. Mokré břicho. Jedinečnou atrakcí bude tzv. Aqua-ball přímo na řece Radbuze. Ve velké průhledné nafukovací kouli si budou moci odvážlivci užít dosyta skákání, koulení nebo běhání uvnitř.



Hudební vyžití slibují dvě pódia a to na náměstí Republiky a na nádvoří pivovaru. Gambrinus den zde budete moci oslavit společně se skupinami Turbo, Argema, Burma Jones, Hudba Praha, Vladimír Mišík, Jiří Zonyga, Vladivojna La Chia & Banana, Sunshine, Pražský Výběr II a dalšími. Kulturní zážitek slibuje i divadelní představení Osamělost fotbalového brankaře na nádvoří pivovaru ve stanu expozice Gambrinus.

Při příležitosti Gambrinus svátku připraví sládci opravdovou „pivní lahůdku“ - nepasterovaný a nefiltrovaný speciál Gambrinus 13°, který se bude čepovat přímo z cisteren.

www.gambrinusden.cz
zavřít