Pitch: nový klub v Chrudimi

Vydáno 03.10.2008 | autor: redakce

V prostorách, kde dlouhá léta úspěšně fungoval R klub, vzniká zcela nový hudební klub, ve kterém si na své přijdou milovníci rocku, popu, hip hopu, reggae, ska nebo taneční scény.

Pitch: nový klub v Chrudimi Pitch: nový klub v Chrudimi

Na návštěvníky hned na úvodní párty 3. října čeká koncert kapely Sto zvířat, kterou doplní formace Banana split and The Moralist’s a Matthew’s Workshop. V následujících týdnech a do Vánoc nabídne Pitch club návštěvníkům třeba slovenskou punkrockovou klasiku Horkýže Slíže (10. 10.), pionýry tuzemského hip hopu Pio Squad (17. 10.), „romano-hiphopové“ Gipsy.cz (21. 11.) nebo stále populární mistry pohotového humoru Wohnout (5. 12.).



Návštěvníci se mohou v programu snadno orientovat, protože každému hudebnímu stylu je věnována určitá residentní noc. Samozřejmostí je kvalitní zvuk, vyladěný světelný park a také patřičně široká nabídka nápojů. Za zmínku určitě stojí i high-end klimatizace, která zaručí dostatečný přísun čerstvého vzduchu.

Hudební klub Pitch otevírá své brány v pátek 3. října a je otevřen denně od 15:00 do 03:00, v případě konání akce pak od 18:00 do 04:00 hodin.

www.pitch.cz
zavřít