Alcatel A3 - stylový smartphone s chytrou čtečkou za rozumnou cenu

Vydáno 14.07.2017 | autor: admin

Pro většinu lidí do 30 let je kromě volání a internetu u nového telefonu zásadní focení a sdílení fotek a kromě toho také třeba hraní a streamování videí. Nový smartphone Alcatel A3 jim tohle vše umožní, a navíc přidává atraktivní vzhled a ve své cenové kategorii vzácnou čtečku otisků s mnoha chytrými funkcemi.

Alcatel A3 - stylový smartphone s chytrou čtečkou za rozumnou cenu Alcatel A3 - stylový smartphone s chytrou čtečkou za rozumnou cenu

Stylový design

Alcatel A3 se blýskne metalickým rámečkem, tenkýn designem a zadním krytem s důmyslným lesklým povrchem, který vytváří 3D efekty. Mimo to telefon zaujme i detaily, jako je zapínací tlačítko s jemnou texturou, které zpříjemňuje jeho ovládání.

Zachovejte si soukromí s chytrou čtečkou otisků prstů

Pro zachování bezpečnosti dat v telefonu je Alcatel A3 vybaven přesnou čtečkou otisků prstů, která nabízí i funkci Režim soukromí pro ochranu vašich citlivých dat. Díky němu se k vybraným fotografiím, ale třeba i aplikacím dostanete jen vy sami, a to jediným dotykem prstu. Kromě odemčení telefonu můžete pomocí čtečky nastavit až pět různých otisků pro přístup k pěti vašim oblíbeným aplikacím přímo ze zamykací obrazovky. A aby toho nebylo málo, můžete čtečku využít i jako spoušť foťáku, takže už vám neunikne žádný moment, který stojí za sdílení.

Nejobsáhlejší přehled českých festivalů a dalších open air akcí

Selfie aplikace

Alcatel A3 pomáhá lidem aktivním na sociálních sítích vytvářet a snadno sdílet fotky a videa. Přední kamera s bleskem vykouzlí až 8Mpx fotky a hlavní fotoaparát dokonce až 16Mpx snímky.

Selfie fotky můžete vyšperkovat různými zábavnými efekty nebo k nim přidat živé filtry pomocí aplikace Face Mask. Díky aplikaci Face Show vytvoříte z vašich selfíček videoanimaci a můžete ji sdílet. Ve fotografiiích si snadno uděláte pořádek s aplikací Selfie Album a nechybí ani aplikace Instant Collage, díky níž snadno složíte z vašich momentek originální koláž.

Ostrý obraz při hraní

V Alcatelu vědí, jak nepříjemné je, když pro slunce nevidíte na obrazovku telefonu. I proto je model A3 s 5palcovým HD IPS displejem navržen tak, aby byl viditelný  i při jasném slunečním světle. To se hodí třeba pro pohodlné prohlížení videí na YouTube.

Díky rychlému 4G (LTE) připojení a svižnému čtyřjádrovému procesoru zvládne telefon bez problémů i online hry a streamování videí. O pěkný zvuk se stará integrovaný přední reproduktor.


PR, foto Alcatel, www.alcatel-mobile.com

Mohlo by Vás zajímat

zavřít