Globuli Carolini - Karlovy koule - Královská chuť

Vydáno 15.08.2016 | autor: admin

Ryze česká rodinná firma Pražská čokoláda, která na českém trhu úspěšně působí již 11 let, přináší luxusní cukrovinku, kterou chce vzdát hold Karlu IV.

Globuli Carolini - Karlovy koule - Královská chuť Globuli Carolini - Karlovy koule - Královská chuť

Výrobce luxusních čokoládových delikates, společnost Pražská čokoláda, která na českém trhu úspěšně působí již 11 let, se rozhodla připojit k letošním oslavám 700. výročí narození Karla IV. a obohatila svou nabídku o speciální cukrovinku Globuli Carolini, tedy Karlovy koule.

Za lahodným koktejlem chutí originální receptury Globuli Carolini se skrývá rafinovaná kombinace černé a bílé čokolády a tradičních českých surovin jako je Tuzemák, švestky a mák. Suroviny pro královskou lahůdku získává výrobce zejména u českých dodavatelů.

Ručně vyráběné Karlovy koule jsou baleny ve středověkém měšci, na kterém je vyobrazen proslulý panovník.

O společnosti Pražská čokoláda:

Pražská čokoláda je ryze česká rodinná firma, která se zabývá výrobou vysoce kvalitních čokoládových produktů. Veškerou produkci zhotovuje v České republice. Při výrobě je kladen důraz na spolupráci s lokálními partnery a dodavateli. Také balení čokolád, nugátů, pralinek a dalších čokoládových delikates zdůrazňuje svůj původ – na většině z nich jsou vyobrazeny motivy Prahy.

Pražská čokoláda provozuje 8 vlastních značkových prodejen a od roku 2015 také Café & Bistro v Nerudově ulici na Malé straně. V nabídce bistra hosté naleznou kromě domácích zákusků, skvělé kávy a zdravého občerstvení i horkou čokoládu, která bývá označována za „nejlepší v Praze“.

Pražská čokoláda se snaží reagovat na podněty zákazníků a vyvíjí pro nové produkty a příchutě. Většina výrobků je bez lepku a ve výrobě není používán palmový olej.

Nachfolger patří mezi nejstarší cukrovinkářské značky v České republice. Čokoládové miniaturky a tyčinky jsou typické svým historickým designem.

Značka Steiner a Kovařík nese jména zakladatelky společnosti Silvie Steinerové a jejího partnera Petra Kovaříka, ředitele firmy. Výrobky S&K mají moderní design, se kterým Silvie ráda pracuje. Nejoblíbenějším produktem jsou pražené mandle v čokoládě různých příchutí, čokoládové tabulky, pralinky či specialita Český nugát, která získala v roce 2015 ocenění Great Taste.

Třetí značkou čokoládových výrobků je Choclee, pod kterou se skrývají klasické čokoládové tabulky především s fotografiemi Prahy.

Nejmladší značkou je Čas čaje, pod kterou byla uvedena řada certifikovaných cejlonských čajů.

Více informací najdete na: www.prazskacokolada.cz a www.praguechocolatebistro.com


PR, foto Pražská čokoláda

Mohlo by Vás zajímat

zavřít