Hudební festivaly s našlápnutým line-upem se blíží. Šetři kapsu a pořiď si lístky za polovic!

Vydáno 02.06.2017 | autor: admin

Českou republikou už brzo zazní tóny všech hudebních žánrů, a to na nejlepších hudebních festivalech letošního léta. Přinášíme přehled TOP akcí včetně ohlášených headlinerů, které byste si určitě neměli nechat ujít. Více v článku, ve kterém se navíc dozvíte, jak získat vstupenky až s 50 % slevou.

Hudební festivaly s našlápnutým line-upem se blíží. Šetři kapsu a pořiď si lístky za polovic! Hudební festivaly s našlápnutým line-upem se blíží. Šetři kapsu a pořiď si lístky za polovic!

Tvrďáci, je tu Rock for People

Během tří dnů se v hradeckém Festivalparku vystřídá víc než 100 kapel v čele s legendárními Die Antwoord, rockovými Paramore a Evanescence v čele s frontmankou a držitelkou nezapomenutelného hlasu Amy Lee. Z domácí scény vystoupí současná hvězda Lenny, Debbi,  Cocotte Minute a partička Imodium. Již tradiční a vyhledávané párty na písečné pláži i letos proběhnou v zóně OBJEVTE VÍCE URBAN WAVE. Přes den se můžeš opalovat a vychutnávat si drinky nebo se zapojit do workshopů a večer si užít párty s prvotřídními DJs.

FESTIVALY 2017: NEJVĚTŠÍ PŘEHLED OPEN AIR AKCÍ NA ČESKÉM INTERNETU

Imagine Dragons, Norah Jones a Jamiroquai v Ostravě

Festival Colours of Ostrava proběhne od 19. do 22. 7. opět v úchvatném industriálním areálu Dolních Vítkovic. Headlineři letos stojí opravdu za to, do Ostravy totiž míří jména jako Imagine Dragons, Norah Jones, Jamiroquai, Justice, Birdy a mnoho dalších. Dohromady program nabídne až 300 aktivit, kde kromě koncertů nebudou chybět divadla, filmy, workshopy nebo výtvarné aktivity. A opět nebude chybět chilloutová písečná pláž OBJEVTE VÍCE URBAN WAVE.

Fingers Up, víc než jen hudební fesťák

Skvělý kemp, zajímavý doprovodný program, výborná kuchyně a především pohodička, to je Fingers Up. Na své si tu přijdou hlavně příznivci česko-slovenské scény, kterým fesťák nabídne jména jako Lake Malawi, Priessnitz a The Prostitutes. Navíc workshopy, přednášky a areál uzpůsobený pro longboard, který bude také k zapůjčení.

Lahůdky z české scény servíruje Rock for Churchill

Specialistou na vybrané lahůdky z domácí hudební scény je Vroutek u Mohelnice. Letos se bude servírovat J.A.R., Vypsaná fixa, Gaia Mesiah a jedineční Tata Bojs. Rock for Churchill i letos drží tradici a po předloňské Selah Sue a loňských Balthazar má další kapelu ze země pralinek – tentokrát skvělou rockovou partu Triggerfinger! Sympatické trio letos zahraje nadupaný rockový set okořeněný špetkou blues.

TOP festivaly letošní sezóny:

·         Rock for People - 4. - 6.7. - Festivalpark, Hradec Králové

·         Fingers Up - 30.6. - 1.7. - Mohelnice

·         Colours of Ostrava - 19. - 22.7. - Ostrava

·         Rock for Churchill - 25. - 26.8. - Areál Myslivna, Vroutek

 

Nenechte si ujít tour po TOP hudebních akcích letošního léta, navštivte hudební portál www.objevtevicemuziky.cz a vybírejte zvýhodněné vstupenky, které získáte až s 50% slevou.

 

PR, foto Objevte více muziky

Mohlo by Vás zajímat

zavřít