Nechte zazářit své já s Alcatel A5 LED, prvním smartphonem na světě se světelným krytem

Vydáno 30.06.2017 | autor: admin

Zasaďte úder světu mobilní šedi a odlište se od ostatních jásavou barevností. Přichází Alcatel A5 LED, první smartphone na světě s interaktivním LED krytem. Díky LED diodám na zadní straně telefonu můžete dostávat světelná upozornění a vytvářet vlastní barevné efekty. Je jen na vás, jaký styl si zvolíte a jakým způsobem dáte zazářit své osobnosti. Pro každou příležitost můžete zvolit jinou barvu nebo světelný efekt.

Nechte zazářit své já s Alcatel A5 LED, prvním smartphonem na světě se světelným krytem Nechte zazářit své já s Alcatel A5 LED, prvním smartphonem na světě se světelným krytem

Buďte jedineční

Rozsviťte své notifikace různobarevnými světelnými show od příchozích hovorů a SMS zpráv po budíky a notifikace ze sociálních sítí. Upozornění z Facebooku budou zářit modře, příchozí zprávy z WhatsAppu zeleně a ze Snapchatu zase žlutě. Vedle toho můžete nastavit váš A5 LED třeba tak, aby svítil růžově kdykoli vám někdo zavolá, žlutě po přijetí SMS a  oranžovou barvou při zazvonění budíku.

Pomocí funkce Color Catcher dokáže váš telefon A5 LED rozeznat libovolnou barvu přímo z fotoaparátu a jediným dotykem tlačítka pak rozsvítíte kryt telefonu přesně touto barvou. Podobným způsobem můžete vytvářet vlastní světelné efekty na zadním krytu a dokonce I stejnobarevné tapety na displeji telefonu. Měnit barvy a světla krytu a tapety můžete klidně i několikrát za den. Záleží jen na vaší náladě, stylu a oblečení.


Vybírejte z nejobsáhlejšího přehledu českých festivalů a dalších open air akcí!

 

Sviťte v rytmu!

Alcatel A5 LED nabízí neuvěřitelné světelné show v celé paletě živých barev. A nejen to, světelný efekt reaguje na rytmus a tempo hudby, kterou zrovna v telefonu posloucháte. Světelné schéma můžete změnit pouhým zatřesením smartphonu, takže každá hudební party s kamarády pak dostane nový náboj.

 

Udělejte si selfíčko

Pro zachycení kouzla okamžiku nabízí Alcatel A5 LED selfie kameru s rozlišením 5 Mpx (zvládájící až 8Mpx fotky), která má vlastní blesk pro focení v noci a 8Mpx hlavní foťák (s fotkami v kvalitě až 13 Mpx). Fotky vylepšíte s aplikací Face Beauty a s aplikací Face Show vytvoříte ze sbírky vašich selfíček vlastní videoklip.

 

Super rychlý

V dnešním světě je rychlost všechno, a proto vám telefon Alcatel A5 LED nabídne rychlé 4G (LTE) připojení k internetu a osmijádrový procesor. Tím je zaručeno, že vše od fotek, přes hraní her po přehrávání filmů bude na 5,2” displeji s HD rozlišením za všech okolností úplně plynulé.

Součástí balení je LED kryt a dále další kryt v černé nebo stříbrné metalické barvě, s nímž bude váš telefon o něco tenčí.

 PR, foto Alcatel, www.alcatel-mobile.com/cz/

Mohlo by Vás zajímat

zavřít