Pláž OBJEVTE VÍCE URBAN WAVE bude na tvém oblíbeném fesťáku!

Vydáno 28.06.2017 | autor: admin

Festivalová pláž opět po roce otevře náruč všem milovníkům párty a DJských pecek. Letos s novým vychytaným programem vyráží na Rock for People a Colours of Ostrava. Naučíte se mixovat hudbu pod taktovkou DJ Ghonzalese, zaskočíte do virtuálního světa a k tomu vám budou servírovat prvotřídní drinky. Až budete řádně rozehřátí, odstartuje večerní párty, o kterou se postarají TOP DJs. K lákavému programu navíc přibalíme lupeny až s 50% slevou nebo dokonce 2+1 lístek zdarma.

Pláž OBJEVTE VÍCE URBAN WAVE bude na tvém oblíbeném fesťáku! Pláž OBJEVTE VÍCE URBAN WAVE bude na tvém oblíbeném fesťáku!

Rock for People opět ve Festivalparku v Hradci Králové

Dovolenou si naplánujte na dny 4. až 6. 7. a užijte si legendární Die Antwoord, Paramore, Evanescence, Foster the People, Mastodon a další hudební lahůdky. Pozveme vás na pláž OBJEVTE VÍCE URBAN WAVE, kde si s nohama zabořenýma v písku a s drinkem v ruce vyzkoušíte, jak namixovat vlastní set. Pár fíglů vám udělí profesionál na slovo vzatý - DJ Ghonzales. Navíc si s kámoši na místě necháte udělat cool fotku, zařádíte ve virtuální realitě a k tomu vás plážové hostesky vybaví skvělými dárečky.

Vybírej z nejobsáhlejšího přehledu českých festivalů a dalších open air akcí!

Hudební smršť, o kterou jde na fesťáku především, se na vás povalí denně vždy přibližně od 17 hodin. Za mixážním pultem se během tří dnů vystřídá víc než desítka českých i zahraničních DJs v čele s mazákem hudební scény Josefem Sedloňem, osvědčenou dvojicí DJ Macio a saxofonista El Jay, Akirou, deep housovou dámou IM Cyber a dalšími. Tahle partička je vytrvalá, a proto vás bude mít v péči až do pozdních hodin.

Prožít 4 dny na pláži můžete také v Ostravě

Festival Colours of Ostrava proběhne od 19. do 22. 7. opět v úchvatném industriálním areálu Dolních Vítkovic. Hlavními stars pro letošek jsou Imagine Dragons, Norah Jones, Jamiroquai, alt-J, Moderat, Justice, Birdy a další. Přes 300 programů od koncertů přes divadla, workshopy a diskuze na 20 scénách! Také v Ostravě vás pozveme do nejstylovější festivalové oázy plné muziky a ideálního prostoru pro chillování s drinky, DJským workshopem, virtuální realitou a vším, co k plážové pohodě patří.

Novinka! Kup dvě vstupenky za polovic a třetí dostaneš zdarma

Zažijte oba festivaly a získejte vstupenky na největší hudební festivaly až za polovic ceny s portálem www.objevtevicemuziky.cz. Navíc, pokud teď pořídíte dvě vstupenky na Rock for People, třetí lístek pro kámoše dostanete úplně ZDARMA. Počet lístků v prodeji je omezený.

PR, foto archiv

Mohlo by Vás zajímat

zavřít