Žebřík na Rádiu Wave

Vydáno 07.03.2007 | autor: redakce

Do vyhlášení Žebříku 2006 zbývá už pouze několik hodin. Na ČRo 4 - Rádiu Wave byl naší "akci roku" věnován pořad Odpolední session. Nyní si můžete záznam rozhovoru poslechnout.

Moderátorka Veronika se zajímala o nejaktuálnější novinky, změny, chystaná překvapení, program na druhém pódiu i o interní redakční tipy. Vítěze jednotlivých kategorií se samozřejmě nedozvěděla, všechna jména zazní až (či spíše "už"!) v pátek 9. 3. v DK Inwest v Plzni, kam jste i prostřednictvím této audioupoutávky všichni srdečně zváni.

Rozhovor s Filipem Tomáškem si můžete poslechnout na stránkách pořadu Odpolední session, konkrétně TADY. Kromě streamu je pro příznivce podcastingu připravena i verze ke stažení ve formátu mp3.



Slavnostní vyhlášení ankety Žebřík 2006 Sony Ericsson Awards vypukne v pátek ve 20:00, předáno bude celkem 30 cen. Na hlavním pódiu se můžete těšit na koncerty Support Lesbiens, Pehy, Gaia Mesiah a "funkového desatera" J.A.R., z druhé stage se budou ozývat beaty Gipsy.cz, Pio Squad, DJs Abdula52, Omara a dalších.

Jelikož pro zájemce existuje možnost protáhnout post-žebříkovskou oslavu až do ranního kuropění, tipy na dostupné ubytování nabízíme ZDE.



Podporujte Rádio Wave - pište ICQ, mailujte, poslouchejte na webu i v éteru (100,7 FM) a držte mu palce, nad osudem terestrického (pozemního) vysílání visí veliký otazník..

Sloupky moderátorů Rádia Wave najdete v REPORTU v sekci News. Tentokrát Tadeáš Haager o stárnutí, o hudebních trendech a nesmrtelných Chemical Brothers.

www.wave.cz




Klikněte na odkaz zde.

Žebřík na Rádiu Wave Žebřík na Rádiu Wave

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít